Znowu emisja :) Pani prezes jest mistrzynią w wydawaniu kasy ! Dać jej 100 mln, to za miesiąc też nic nie zostanie. A tak poważnie to od początku roku z emisji akcji i obligacji B mieli 3 mln i na co to poszło?
Na przelew:D tutaj tylko ze info w drodze juz od stycznia nic sie nie pokazalo a kasa przejedzona.
Nikt juz nie wierzy w to ze na tej spolce zarobi ktos poza tymi oszustami... Szkoda tych co wtopili. Idzie zima beda mieli ubranka:)
niestety dalej mamy marazm tutaj a co myślicie o Pixel? widać szoruje po dnie może prędzej tam odbicie niż tu? troche kasy wpadło z bumechu i nie wiem czy dobrać mgames czy pixel jakiś pomysł? tylko bez głupot bo trochę tu jestem i wiem co kto wypisuje :)
Dnia 2017-07-26 o godz. 12:55 ~basic napisał(a): > niestety dalej mamy marazm tutaj a co myślicie o Pixel? widać szoruje po dnie może prędzej tam odbicie niż tu? troche kasy wpadło z bumechu i nie wiem czy dobrać mgames czy pixel jakiś pomysł? > tylko bez głupot bo trochę tu jestem i wiem co kto wypisuje :)
no to mam odpowiedź co wybrać uffffffff kolejne 1.5 miliona ! akcji poszło w ulicę masakra co to za spółka
Dnia 2017-07-26 o godz. 21:00 ~basic napisał(a): > Dnia 2017-07-26 o godz. 12:55 ~basic napisał(a): > > niestety dalej mamy marazm tutaj a co myślicie o Pixel? widać szoruje po dnie może prędzej tam odbicie niż tu? troche kasy wpadło z bumechu i nie wiem czy dobrać mgames czy pixel jakiś pomysł? > > tylko bez głupot bo trochę tu jestem i wiem co kto wypisuje :) > > no to mam odpowiedź co wybrać uffffffff > kolejne 1.5 miliona ! akcji poszło w ulicę > masakra co to za spółka
nie mów tego głośno, bo nazwą cię hejterem :) To jest tak dobra spółka, że główny akcjonariusz w tym roku zmniejszył swoje zaangażowanie o kilkanaście %. Ale uważaj, zaraz zaczną się komentarze typu "ale przecież ktoś to kupił" :))))))))))))