Jakby cokolwiek się zaczynało dziać to zaraz by tu był list od prezesa czy jakiekolwiek OFICJALNE pismo że coś się dzieje i można się rzucać na zakupy. Żadne info od żadnego z forumowiczów odnośnie wznowienia działalności nie jest prawdą. Bo skąd oni by to wiedzieli?
może i tak jednak przeglądając to co oferuje spółka trzeba przyznać że drzemie w niej ogromny potencjał
faktycznie trzeba czekać na oficjalne informacje
tu trzeba obserwować bo spółka pokazała dobry raport pomimo nie prowadzenia jeszcze działalności operacyjnej. A jak widać wszystkie bieżące płatności są regulowane to już o czymś świadczy.Równierz osoba prezesa skłania mnie do optymizmu to bardzo mądry facet który się realizuje w innej firmie obecnie.Tu ma ogromny pakiet właścicielski wg mnie po spłacie zobowiązań lub też ich konwersji zacznie się zarabianie w binary
czy dywidendy to pewnie czas pokaże jedno jest pewne że Prezes to bardzo łebski facet fajne materiały znalazłem na temat jego działalności ;) polecam wtedy wam się oczy otworzą
ciekawi mnie co nowego pojawi sie w raporcie skoro ostatnio prezes pisał że już od kolejnego wartału mają rozpocząć konkretne kroki w celu przywrócenia działalności operacyjnej