jestem Ustawiony na tym poziomie a tu nic nie wpada!! kupiłem mały pakiet po 5.55 i boję się że nie zdążę odkupić reszty bo pomalutku mi pociąg odjeżdża..
Aby trochę rozruszać nasze dziś zaspane forum na pytanie kol.inwestora w kwestii wpływu wypłaty 21b.m. na kurs odpowiem tak,że przypuszczalna większość z nas uważa iż jest już ona w cenie ale ze swej strony ,jak niegdyś uprzejmie powtórzę,że każde wesele ściąga postronnych gapiów do kościoła czyli jakiś plusik na kursie może być.bywajcie..
Zapowiadałeś kris też 5,15 i 4,80 a z kol.nabiałem snułeś hiobowe refleksje na temat poziomu 3,90.Należy wszak pogratulować Frodo,że słuchał się własnego mózgu i ma co chciał..
Pozdro dla Echowców.
Dnia 2017-07-13 o godz. 09:06 ~Frodo napisał(a): > jestem Ustawiony na tym poziomie a tu nic nie wpada!! kupiłem mały pakiet po 5.55 i boję się że nie zdążę odkupić reszty bo pomalutku mi pociąg odjeżdża..
Odjedzie ci pociąg jak TRUMP walnie kilka bombek na kima a indeksy pospadają o -8% a spółki o kilkadziesiąt % wasze pieniądze geniusze wasze decyzje mistrzowie analiz AT.
Kris,zdecyduj się,w jednym poście piszesz,że ustawiłeś się na 5,35 i brakło Ci 1 grosik,a dzisiaj już twierdzisz,że udało się dokupić po 5,35.Koniecznie chcesz uchodzić,w oczach innych,za rekina giełdowego?