• ranking odpowiedzi zarządu Autor: ~j23 [37.47.0.*]
    proponuję wstawiać tutaj najciekawszą odpowiedź zarządu.
    Dla mnie najlepsza to:
    "Informacja o budżecie gry CUKIEROWO nie stanowi informacji poufnej w rozumieniu Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 596/2014 z dnia 16 kwietnia 2014 r. w sprawie nadużyć na rynku (rozporządzenie w sprawie nadużyć na rynku) oraz uchylające dyrektywę 2003/6/WE Parlamentu Europejskiego i Rady i dyrektywy Komisji 2003/124/WE, 2003/125/WE i 2004/72/WE, w związku z tym Spółka nie ma obowiązku jej publikacji."
    Zatem drodzy akcjonariusze gra może kosztować nawet 10 mln zł ale i tak wam tego nie powiemy, uzasadnienie powyżej. Jakś inne spółki nie miały problemy z podaniem budżetu ich produkcji ale tutaj to tajemnica. Ha ha ha, ludzie w co wy inwestujecie ja się pytam?
  • Re: ranking odpowiedzi zarządu Autor: ~grrrr [37.47.174.*]
    Jak się okazuje to wielkie gów no.
    Tu będzie drugi petrol, ktory karmił akcjonariuszy mżonkami o ropie, której ani jednej kropki przez kilka lat nie wydobył.
  • ranking odpowiedzi zarządu Autor: ~ROBERT [83.7.180.*]
    grrrr sprzedałeś w dołku ???? jeśli spółka jest taka zła to po co tu siedzisz ??? możesz zainwestować gdzie indziej a nie męczyć się tutaj !!
  • Re: ranking odpowiedzi zarządu Autor: ~Hillela [46.238.247.*]
    To prawda brawo ty i my wszyscy wiadomo prezes dał 500+ to na kręca ger.kup.jak buł.
  • Re: ranking odpowiedzi zarządu Autor: ~Hillela [46.238.247.*]
    Petrol ma zło.ro.i ga. jeszcze kup.z Lecha kaczynskigo za pożyczkie którą dostali od Pol. 300 dol.rosja nie miała tam dóż.wpł.
  • Re: ranking odpowiedzi zarządu Autor: ~j23 [46.134.186.*]
    Dnia 2017-07-12 o godz. 22:11 ~j23 napisał(a):
    > proponuję wstawiać tutaj najciekawszą odpowiedź zarządu.
    > Dla mnie najlepsza to:
    > "Informacja o budżecie gry CUKIEROWO nie stanowi informacji poufnej w rozumieniu Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 596/2014 z dnia 16 kwietnia 2014 r. w sprawie nadużyć na rynku (rozporządzenie w sprawie nadużyć na rynku) oraz uchylające dyrektywę 2003/6/WE Parlamentu Europejskiego i Rady i dyrektywy Komisji 2003/124/WE, 2003/125/WE i 2004/72/WE, w związku z tym Spółka nie ma obowiązku jej publikacji."
    > Zatem drodzy akcjonariusze gra może kosztować nawet 10 mln zł ale i tak wam tego nie powiemy, uzasadnienie powyżej. Jakś inne spółki nie miały problemy z podaniem budżetu ich produkcji ale tutaj to tajemnica. Ha ha ha, ludzie w co wy inwestujecie ja się pytam?

chciałbym poznać ale tak szczerze, przyczyny na podstawie których kupiliście akcje? I proszę o nie wypowiadanie się naganiaczy zatrudnionych przez spółkę, którzy argumentują wzrosty tym, że "skoro ktoś objął obligacje to musi urosnąć bo nie kupił aby stracić". Ta nagonka na kupowanie i próba urealnienia, że dnem jest 24 grosze jest kompletnie nie wiarygodna. Możecie napisać tu i ze 100 albo i 1000 postów o tym że ktoś kupił obligacje albo, że phantomsix już w tym roku. Niestety coraz mniej naiwnych jest na tym forum :) Musicie wysilić się bardziej. Ciekaw jestem co teraz wymyślicie aby upchnąć nową emisję akcji (bo my wszyscy wiemy, że bez tej emisji to......)
  • Re: ranking odpowiedzi zarządu Autor: ~Potencjalny [188.146.164.*]
    > Dla mnie najlepsza to:
    > "Informacja o budżecie gry CUKIEROWO nie stanowi informacji poufnej w rozumieniu Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 596/2014 z dnia 16 kwietnia 2014 r. w sprawie nadużyć na rynku (rozporządzenie w sprawie nadużyć na rynku) oraz uchylające dyrektywę 2003/6/WE Parlamentu Europejskiego i Rady i dyrektywy Komisji 2003/124/WE, 2003/125/WE i 2004/72/WE, w związku z tym Spółka nie ma obowiązku jej publikacji."
    > Zatem drodzy akcjonariusze gra może kosztować nawet 10 mln zł ale i tak wam tego nie powiemy, uzasadnienie powyżej. Jakś inne spółki nie miały problemy z podaniem budżetu ich produkcji ale tutaj to tajemnica. Ha ha ha, ludzie w co wy inwestujecie ja się pytam?

a co mają powiedzieć? Prze....y kasę akcjonariuszy? Tutaj będą mamić do samego końca aby niewinnych wsadzić na minę.
  • Re: ranking odpowiedzi zarządu Autor: ~qwazigames [94.254.245.*]
    > Dla mnie najlepsza to:

najciekawsze odpowiedzi to"
    "Informacja, której udzielenia domaga się w przedmiotowym pytaniu akcjonariusz nie ma znaczenia dla oceny spraw objętych porządkiem obrad walnego zgromadzenia Spółki............." tyle że tu nie chodziło o sprawy objęte projektami na wza....akcjonariusz zadał konkretne pytania.............
    odpowiedzi w stylu "przez osiem lat Polki i Polacy.........."

[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.