• Jakaś burza Autor: ~Le [94.254.128.*]
    Coś się dzieje tylko co? TAKA wyprzedaż Wojtek sprzedaje ze złości?
  • Re: Jakaś burza Autor: ~dr_wezol [79.190.18.*]
    Moim zdaniem - efekt Calatravy. Szkoda, ale przynajmniej powoli zaczynają się jakieś obroty.
  • Re: Jakaś burza Autor: ~Le [94.254.128.*]
    Obroty fakt wzrastają te notowania jednolite mogą się okazać lepsze niż na ciągłych
  • Re: Jakaś burza Autor: ~lipa [89.229.150.*]
    jaka wyprzedaż ?
    niecałe 300k jakiś zarobas schodzi - pewnie Zdzisiek stracił cierpliwość.
    Dnia 2017-07-11 o godz. 16:10 ~Le napisał(a):
    > Obroty fakt wzrastają te notowania jednolite mogą się okazać lepsze niż na ciągłych

Lepsze na pewno nie są. Dziś nawet 20 tys. zł nie sięgnęły, a i tak to chyba najwyższe obroty od miesięcy. Nawet dziś na Calatravie - dwa razy tyle.
    Gdybyśmy byli na ciągłych, poszłaby pewnie szybka wymiana 2-3 mln akcji i ludzie zobaczyliby dużo wyższe poziomy nawet przy tej wiedzy o spółce, którą mamy. A tak trzeba czekać na infa i na to, że rynek przekona się, że los Calatravy raczej niczym nam nie zagraża, Nawet jak ich zawieszą - wtedy tym bardziej jedyną nadzieją będzie wzrost wartości akcji Genesis w jakiejś rozsądnej przyszłości. Walton - jeśli jest w Calatravie i ich przejmie - nie będzie próbował sprzedać 55 mln akcji Genesis na rynku. Raczej zadba, by ich kurs wzrósł.
    Oczywiście, to tylko moje spekulacje, jak ktoś ma inne opinie i scenariusze - chętnie przeczytam
    Nie napisałem że jednolite są lepsze.Mogą stać się lepsze dla Genesis.gdyby kurs wyciągnąć w okolice 30gr i wprowadzić na ciągłe wtedy były by obroty.Tak było na Hawe na jednolitych podciągneli do 40gr z bodaj 15gr tylko że Hawe to chyba upadłość a Genesis to dopiero początek
    Zobaczymy kto zostanie prezesem. Stawiam na kobietę o imieniu na A. :-) Ale nie jestem wybredny....
  • Re: Jakaś burza Autor: ~lipa [89.229.150.*]
    Dnia 2017-07-11 o godz. 16:39 ~dr_wezol napisał(a):
    > Zobaczymy kto zostanie prezesem. Stawiam na kobietę o imieniu na A. :-) Ale nie jestem wybredny....

taaaa, ważne żeby coś działał bo Skiba nie zrobił nic /przynajmniej tyle wiemy/ i z tego powodu jestem zadowolony z jego rezygnacji.
    Dnia 2017-07-11 o godz. 16:46 ~lipa napisał(a):
    > Dnia 2017-07-11 o godz. 16:39 ~dr_wezol napisał(a):
    > > Zobaczymy kto zostanie prezesem. Stawiam na kobietę o imieniu na A. :-) Ale nie jestem wybredny....
    >
    > taaaa, ważne żeby coś działał bo Skiba nie zrobił nic /przynajmniej tyle wiemy/ i z tego powodu jestem zadowolony z jego rezygnacji.

Moim zdaniem plan był taki, żeby Skiba przeprowadził spółkę przez układ i był do momentu rozpoczęcia nowej działalności.
    To mogli go odwołać na walnym A nie tak z nienacka rezygnację złożył
    Dnia 2017-07-11 o godz. 18:51 ~Le napisał(a):
    > To mogli go odwołać na walnym A nie tak z nienacka rezygnację złożył

No, dla prezesa lepiej chyba, że sam składa, niż go odwołują.... A w spółce między akcjonariuszami a zarządem tarć nie było, więc wszystko pewnie zgodnie z planem i bez nerwów
[x]
GENERGY -18,75% 0,02 2020-05-20 12:50:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.