• Co tu się dzieje? Autor: ~xxx [89.70.68.*]
    Ma ktoś pomysł co tu się dzieje? Kurs zleciał już do poziomu sprzed dwóch lat i końca spadków nie widać.
    Może już czas na to żeby Zarząd coś powiedział na ten temat? Na razie kasują tylko sowite premie (koszty ogólnego zarządu kosmos) i klepią jak jest pięknie, a kurs leci i leci... 

• Re: Co tu się dzieje? Autor: ~xxx [89.70.68.*]
    A żeby było jeszcze ciekawiej to 5 dni temu DM BZWBK wydał rekomendację kupuj docelowa 227zł WTF?!!!!
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~Cień [95.160.205.*]
    Jak dla mnie to wygląda na celowe dołowanie kursu specjalnie pod prawo do dywidendy. Zgarnęli trochę akcji od przestraszonych leszczów i i będą może dołować kurs aż do dnia wypłaty tej dywidendy. Kurs będzie bardzo niski po jej odliczeniu, a ulica wyczyszczona z akcji, potem powinno zacząć rosnąć... Poza tym grał chyba jakiś OFE, bo widać było sztuczny ruch po 10k akcji zmieniających kilkukrotnie właściciela.
    Trochę sam wtopiłem kupiłem za 180,55 w ostatni czwartek...mogłem poczekać chociaż dzień dłużej,
  • Re: Co tu się dzieje? Autor: ~xxx [89.70.68.*]
    Poprawka kupuj cena docelowa wg DMBZWBK to 234!!!
    "W naszej ocenie, spółki mające najlepsze perspektywy i nasze ‚typy’ to: Amica (Kupuj utrzymane, nowa cena docelowa 234 zł)"

link 

A dziś na GPW..... ciąg dalszy wywalania, kolejne 2 zł w dół i 16x,xx na horyzoncie...
  • Brexit i dołujący GBP Autor: ~chyba [79.185.114.*]
    Obawiam się, że przez najbliższy rok albo i dłużej to tu się wiele nie wydarzy.... Trudne czasy przed gospodarką UK, jednak funt powinien się umocnić - jak po Brexit koniec świata nie nastąpi i Amica odbije. Co sądzicie?
[x]
AMICA 0,19% 51,60 2026-05-22 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.