Pewnie w niedługim czasie , nie bez powodu trafili na jednolity , sam wszedłem w to jak było info o przekroczeniu 5% na szczęście nie na szczycie , jednak sporo straciłem . Wyjście z papieru na jednolitym było bardzo trudne , dzisiaj oddałem końcówkę . Tu jak pójdzie złe info to lawina ruszy straszna i jeden grosz może być momentalnie
Nie dziwie sie ze wtedy wszedłeś. Pewnie tez bym tak zrobił zas zainteresowałem sie CTC dopiero w przeddzien jednolitych. Mam po 41gr i pewnie poczekam na rozwój sytuacji. Choc po tym co było na BMC czuje ze to kolejne wyleszczanie
To kupowałeś ode mnie ja zacząłem wychodzić od 41 gr skończyłem dzisiaj na 34 gr , jnfo o wyprzedaży majątku przez komornika utwierdziło mnie w słuszności decyzji i sprzedawałem dalej , uznałem że trzeba ciąć straty , czy decyzja była słuszna czas pokaże . Ja już nie mam tego papiery , będę obserwował z ciekawości czy moja decyzja była słuszna , życzę ci dużych wzrostów choć jak widać ja na nie przestałem liczyć . Rano wystawiłem ponad 10000 szt to od razu zrobiło się 32 gr musiałem rozbić to na dwa fixsy .
Dnia 2017-07-11 o godz. 11:39 ~O_o napisał(a): > No ja się wpakowałem. > Jesli bedzie po południu info o wykluczeniu no to po zamiatane, jesli zas nie to wyleszczania ciąg dalszy