• Info Autor: ~Yyy [130.180.194.*]
    Present24 miał przeznaczyć kasę z ostatniej emisji jak to było podane w oświadczeniu firmy.
    https://m.bankier.pl/wiadomosc/PRESENT24-Przeznaczenie-srodkow-z-emisji-akcji-serii-E-Emitenta-7515087.html
    I stało się!!
    Zapraszam do odwiedzin stron internetowych Present24 w tych krajach w których emitent prowadzi działalność. Sklepy zostają ulepszone i wzbogacone o nową ofertę.
    Jak ktoś kiedyś pytał pod co to ma rosnąć odpowiem że właśnie pod ten bez konkurencyjny Start up.
  • Re: Info Autor: ~apis [83.27.247.*]
    groszolapy i pseudo DT malkontenci zaraz i tak stwierdza ze to spoolka nic nie warta
  • Re: Info Autor: ~rf- [86.63.67.*]
    A ja zadam pytanie, czy ktoś kto poważnie myśli o rozwoju, wrzuca na stronę tak niedopracowane materiały? :) Wystarczy przeciętne poczucie estetyki by dostrzec, ze zmiany uszyte są na sztukę, jako łata. Litości.
  • Re: Info Autor: ~Yyy [130.180.194.*]
    Ważne że coś robią. A tu już każdy by chciał od razu super stronki.
    Jak by się taka pojawiła to zaraz by się ulica zlazła.
    A tak w skromnym gronie raźniej...
    A skoro robią tą stronę to jak już będzie pora to i strona będzie skończona.
    Yyy.. wybacz ale się mylisz. Ktoś kto wypuszcza takie badziewie, spala się na starcie. Kupisz coś widząc, że to wydmuszka? Ja nie. I mało tego, nie wracam więcej na tę stronę, więc albo masz 10 lat albo wyobraźnię 10-latka pisząc takie pierdoły. Albo coś startuje dopracowane, albo ginie. Pewnie masz świadomość, ale walisz w majty z powodu kursu akcji.
    To na h.. tu siedzisz i płaczesz? Sprzedaj i zapomnij.
    słownik do ręki... to po pierwsze ;)
    Po drugie, jak wdepnąłem to siedzę. Dywersyfikację na ile mogłem zrobiłem. Obserwuję, ale pozostaję realistą i tak oceniam tę sytuację.
    Ok.
    DYWERSYFIKACJE TO ROBI SIE NA CZYMS BEZPIECZNIEJSZYM ...
  • Re: Info Autor: ~daydreamer [213.136.251.*]
    Spółka jest zaje....a co można stwierdzić po:
    -kursie akcji (jak super rośnie)
    -po trolach (super przewidywania)
    -po jakości komunikatów(bezbłędnie i profesjonalnie)
    -po zyskach (bez komentarza)
    -po zatrudnieniu (tłum ludzi tu pracuje)
    Ach jak wszystko się tu pięknie rozwija :))
    Zaznaczam że mam akcje które sobie spokojnie leżą w arkuszu gdzieś tam i mam to w dupie jak spadnie bo i tak przeznaczyłem je na ewentualne straty już na początku co też kiedyś wspominałem ,ze stratą ich nie pchnę a nawet liczę że kiedyś może zarobię ,kto wie?
    Dziwne jest tylko gadanie że spółka się rozwija ,pytam się po czym to stwierdzić można ?
    Może kiedyś się rozwinie bo pomysł jest dość ciekawy tylko potrzeba dobrego zarządzania ,a do tej pory to nawet poprawnych komunikatów nie dostaliśmy , śmiech:))

w pełni zgoda coś z tego kiedyś będzie . spółka ciekawa dobry pomysł. jak to się rozwinie ????? wszystko przyszłość pokarze .
  • Re: Info Autor: ~daydreamer [213.136.251.*]
    Powiem wam że już mi tak na tych akcjach nie zależy ale bardzo jestem ciekaw jakie będą losy tej spółeczki bo jestem już tutaj długo.
    Wachałem się na dokupieniu ale już sam nie wiem?
    Przeważnie jest tak jak każdy liczy na spadek do powiedzmy 0.05-0.7 groni to tak się nie stanie i na odwrót co mieliśmy ostatnio te złotóweczki.
    Wiem że jest tu paru manipulantów więc nie piszę do nich a raczej do mniej doświadczonych dając dobrą radę : NA BABANOWEJ SPRAWY RACZEJ TOCZĄ SIĘ ODWROTNIE DO OCZEKIWAŃ.

• Re: Info Autor: ~RF- [86.63.67.*]
    Oby tak było, bo nic innego nas nie uratuje ;)

Patrzę i patrzę na to www i zastanawiam się gdzie te 1 850 000 :) Przeróbka strony ...500 zł ;) Rozszerzenie asortymentu miało odbyć się bez kosztów po stronie emitenta ;) Panie i Panowie ktoś zrobił najdroższy lift www w historii. Gratulacje dla Zarządu!
  • Re: Info Autor: ~aa [193.200.47.*]
    nowe ołówki z gumka?:))
    link

Chyba te lowressy na home wywaliły system ;) Daj Bóg, że coś robią ciągle ;)

[x]
PRESENT24 0,00% 0,12 2026-06-24 13:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.