Dziś sejm klepnął ostatecznie ustawę o marihuanie medycznej. Prezydentowi zajmie to pewnie tydzień, więcej nie, bo przecież chorzy czekają, a media nie omieszkają wytknąć opieszałości. No i wtedy MY czekamy na GŁOS ZARZĄDU. plany, strategie, najlepiej juz umowy :-) Bo, kochany zarządzie, konkurencja na pewno nie śpi, i nie wy jedyni chcecie na tej medycznej marihuanie zarobić ( a my dzięki wam) A jak nie, to sprzedajemy i poszukamy sobie innej spółki. A co!
Witam wszystkich Zastanawia mnie co się dzieje z Pcguard, wykonali scalenie akcji a one ciągle spadają, wiem iż to już nie ta sama spółka co kilka lat temu ale w końcu to jeden z założycieli naszej Medycznej Marysi. Proponuje zastanowić się nad zakupem po dość atrakcyjnej cenie, pewnie jeszcze spadnie i poczekać jak puszczą to na ciągłe, jak nie w tym kwartale to pewnie już w następnym. Ta spółka jak nasza potrafi gwałtownie spadać ale jeszcze szybciej rosnąć. Oczywiście każdy podejmuje decyzje samodzielnie, ja się poważnie zastanawiam nad zakupem, mogę poczekać na wzrosty.
Najwyraźniej spółka też daje prezydentowi tydzień na podpisanie ustawy o marihuanie medycznej bo prezes zrezygnował na dzień 14 lipca. Więc planami na biznes marihuanowy będzie się chwalił już ktoś inny.