• Czekamy na głos zarządu Autor: ~dr_wezol [79.190.18.*]
    Dziś sejm klepnął ostatecznie ustawę o marihuanie medycznej. Prezydentowi zajmie to pewnie tydzień, więcej nie, bo przecież chorzy czekają, a media nie omieszkają wytknąć opieszałości.
    No i wtedy MY czekamy na GŁOS ZARZĄDU.
    plany, strategie, najlepiej juz umowy :-) Bo, kochany zarządzie, konkurencja na pewno nie śpi, i nie wy jedyni chcecie na tej medycznej marihuanie zarobić ( a my dzięki wam)
    A jak nie, to sprzedajemy i poszukamy sobie innej spółki. A co!
  • Re: Czekamy na głos zarządu Autor: ~Zdzicho [85.234.254.*]
    Witam wszystkich
    Zastanawia mnie co się dzieje z Pcguard, wykonali scalenie akcji a one ciągle spadają, wiem iż to już nie ta sama spółka co kilka lat temu ale w końcu to jeden z założycieli naszej Medycznej Marysi.
    Proponuje zastanowić się nad zakupem po dość atrakcyjnej cenie, pewnie jeszcze spadnie i poczekać jak puszczą to na ciągłe, jak nie w tym kwartale to pewnie już w następnym.
    Ta spółka jak nasza potrafi gwałtownie spadać ale jeszcze szybciej rosnąć.
    Oczywiście każdy podejmuje decyzje samodzielnie, ja się poważnie zastanawiam nad zakupem, mogę poczekać na wzrosty.
  • Re: Czekamy na głos zarządu Autor: ~dr_wezol [37.47.176.*]
    Najwyraźniej spółka też daje prezydentowi tydzień na podpisanie ustawy o marihuanie medycznej bo prezes zrezygnował na dzień 14 lipca. Więc planami na biznes marihuanowy będzie się chwalił już ktoś inny.
  • Re: Czekamy na głos zarządu Autor: ~Le [94.254.128.*]
    No i jest głos zarządu natychmiastowy hehe
[x]
GENERGY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.