Co myślicie o tym ? http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/27955918,glg-pharma-sa-12-2017-podjecie-uchwaly-w-sprawie-podwyzszenia-kapitalu-zakladowego-glg-pharma-s-a-w-ramach-kapitalu-docelowego
Ktoś wyda ze swej kasy 2,6 mln więc wie w co wchodzi, dodatkowo nie udało mu się wejść po 1 zł z rynku, emisja na szczęście nie wielka 20 procent obecnego akcjonariatu więc potencjal na duże wzrosty za rok wciąż jest, leszczyna się jutro rano wytrzepie i po korekcie
Też myślę, że będą sypać jutro. Przy takiej płynności nie wiadomo gdzie sl postawić. Mam to po 6,xx więc jest trochę strachu , ale w dłuższej perspektywie zarobimy nieźle myślę
Nie dać się zwariować:) Ktoś potrzebował na gwałt kasy na pralkę albo na wczasy na Mazurach i wywalił swoje 4 k akcji na raz, uwalając przy tym kurs. Nie zmienia to jednak potencjału GLG:) Objęcie akcji przez nowego inwestora (być może jest to Trigon TFI, gdyż informowali o takiej możliwości, a p. Szuba nie znalazł się w RN na piękne oczy) - to pozytywna wiadomość:)
Emisja to 17,3% wszystkich akcji dziś po informacji z którą większość się liczyła że taka przyjdzie kurs spadł -18,4% Nie powinno niżej zjechać chyba że ktoś zagra spekulacyjnie żeby dokupić na niższych poziomach.