• Compliance Autor: ~pepek [31.0.123.*]
    Ta funda najpierw chciała mieć 33% za friko a teraz wychodzi. Mamy uchwały nr 24 i 28. Trudno się z tym połapać ale ktoś tu nie gra fair. Myślę, że Zarząd powinien w trybie pilnym wydać jakiś komunikat wyjaśnić tą sytuację i w jakiś sposób uspokoić akcjonariuszy.
    To nie jest compliance.
  • Re: Compliance Autor: ~ziemianin [83.31.194.*]
    Zarząd ? On dba tylko o interesy tych ,którzy ich postawili na tych ciepłych posadkach.
    Pisałem ,ostrzegałem prze tym gniotem ,kto mnie posłuchał ten wyszedł w odpowiednim momencie .
    Pepees to prywatne eldorado tylko części udziałowców pozostali tacy jak my nie maja dla nich znaczenia.
    Może chcą skupować własne akcje po 0,3 zł bo takie są dolne widełki. Pytanie po co taka cena wpisana w treść uchwały?
  • Re: Compliance Autor: ~krzysztof [89.70.56.*]
    Niestety , to wszystko prawda , szkoda ,bo fortuna kołem się toczy , czasy dobrej koniunktury, mogą się skończyć ,a w firmie nic nie zostało zrobione
  • Re: Compliance Autor: ~pepek [195.38.12.*]
    Krótko tu jestem ale tak się zastanawiam czy tą spółkę nie należało by zgłosić do KNF-u.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.46.120.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Compliance Autor: ~01 [83.4.128.*]
    fundusz albo realizuje zysk kupił po 0,8x ( nie pamiętam dokładnie ) a teraz sprzedawał po 1,1 - 1,4 kasując całkiem niezły zysk , albo postraszył drobynych żeby oddebrac tanio akcje od nich. Moim skromnym zdaniem zarząd ochwalił ewentualny skup własnych akcji właśnie przeciwko takim zagrywką ( ale to tylko moja prywatna opinia )
[x]
PEPEES 0,00% 0,93 2025-10-31 09:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.