Pamiętajcie że przy marżach naszych mennic aby wyjść na zero na inwestycjach w metale szlachetne trzeba około 40 procent wzrostu teeeeeeeeeeeego metalu od momeenyu kupna.. Na dzień dzisiejszy np mennica skupuje uncje srebra po 56 plz a najtańszą monetę srebrną uncjową sprzedaje po 80 plz... Prawie nikt na tym nie zarobi...
Ja kupowalem pierwsze srebro w jednej z mennic. Nie bede reklamowal... To byly poczatki, troche sie balem ale rynek wtórny daje lepsze możliwości nawet sklepy numizmatyczne oraz internet
W Mennicy Skarbowej. Jestem pewny, że będziesz zadowolony z wyboru, ponieważ dla mnie tutaj mają bardzo dobrą ofertę. Nie musisz również długo czekać na dostawę
Ja kupuję zawsze w Mennicy Skarbowej. Nie lubię czekać na zamówienia, a tutaj bardzo szybko jest realizowana dostawa, zamawiałem wcześniej w innym miejscu, ale zrezygnowałem po kilku tygodniach.
Srebrne sztabki jak i złote sztabki możesz kupić w Miennicy Skarbowej. Mają konkurencyjne ceny a co najważniejsze te sztabki posiadają na stanie. Wiec zapłacisz i odrazu od ręki je dostaniesz. Polecam
Myślę, że ciekawą opcją są monety bulione jako forma oszczędności i bezpiecznych aktywów co do wyboru to polecam mennicy skarbowej dobre ceny i terminowe realizacje
Najlepiej jest wybrać Mennicę Skarbową. Jak dla mnie ich oferta jest świetna, dodatkowo nie musimy nawet długo czekać na zamówienie, więc jest to również duży plus
Według mnie najlepiej jest wybrać Mennicę Skarbową. Ofertę mają dobrą, również na dostawę nie musimy długo czekać także na pewno będziesz zadowolony z wyboru
Srebrne sztabki chyba bez problemu można też kupić na stronie mennicy skarbowej - https://www.mennicaskarbowa.pl/. Mają nie tylko złoto, ale też srebro :)
Jeśli planujesz kupić srebrne sztabki to jak najbardziej mogę polecić ci Mennice Skarbową. Tutaj oferta jest bardzo korzystna, więc jestem pewna, że znajdziecie tutaj coś dla siebie
A Mennica Skarbowa - https://www.mennicaskarbowa.pl/? Wydaje mi się że mają całkiem szeroką ofertę jeśli chodzi o sztabki srebrne i złote, cenowo też są ok :)
Jeżeli złote i srebrne sztabki to jednak pierwsze transakcje nie mając doświadczenia warto jednak robić przez sprawdzonych dealerów złota, dlatego racjonalnym przykładem może być mennica skarbowa także warto lepiej się w konkretnych ofertach zorientować. . Pozdrawiam!
Inwestując w bezpieczne aktywa jak złoto i srebro. Szukając pomocy, bezpieczeństwa transakcji oraz jakości zapraszamy do sprawdzenia ofertę naszej Mennicy Skarbowej w której znajdziecie wszystko co potrzebne. Licząc na terminowość dostaw i konkurencyjne ceny.
A co powiesz na Mennicę Skarbową? Ostatnio widziałam, że ich oferta jest całkiem dobra, wybór sztabek jest wielki, więc może jednak znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie
Może warto jednak wybrać Mennice Skarbową? Sama właśnie planuję kupić tutaj złoto, tym bardziej, że mają oni faktycznie świetną ofertę i co ważne dostawa też jest praktycznie od ręki