• G-Energy na WallStreet 21 Autor: mayamak [193.106.231.*]
    link 

2-4 czerwca 2017 r. Konferencja SII WallStreet 21 (Karpacz).
    Przedstawiciele Spółki uczestniczyli w Targach Twoje Inwestycje, które odbyły się w dniu 2 czerwca 2017 roku podczas 21 Konferencji Wall Street w Karpaczu.
    Konferencja WallStreet, która w dniach 2-4 czerwca 2017 roku odbyła się w Hotelu Gołębiewski w Karpaczu i której głównym organizatorem było Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych przyciągnęła 1000 uczestników oraz  60 partnerów. Podczas konferencji odbyło się  13 paneli dyskusyjnych oraz ponad 40 wykładów. Integralną częścią Konferencji były Targi Twoje Inwestycje, podczas których zaprezentowało się 39 spółek.
    Konferencja WallStreet jest wydarzeniem, które od kilkunastu lat wypełnia kalendarz  uczestników rynku kapitałowego w Polsce. Na stałe wpisało się także w cykl kluczowych dla tego sektora przedsięwzięć.  Jest też jednym z najefektywniejszych narzędzi prowadzenia relacji inwestorskich –spółki mają możliwość bezpośredniego kontaktu z inwestorami, partnerami biznesowymi czy innym grupami interesariuszy. G-Energy od 3 lat rokrocznie uczestniczy w bezpośrednim spotkaniu z inwestorami oraz osobami zainteresowanymi Spółką. Podczas tegorocznych Targów przedstawiciele odbyli ponad sto merytorycznych rozmów oraz poinformowali o bieżących wydarzeniach w Spółce.

link
    link
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~Lis [35.156.173.*]
    Nic to nie da.
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: lukasz30 [46.134.188.*]
    super tam odpowidali usmiechali się
    a na meila to nie łaska odpowiedzieć
    a kiedy będą dopuszczone PP też nie odpowiedzą ....
    coś tu GRUBO ŚMIERDZI !!!!!!!!!!!!!!
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: lukasz30 [46.134.138.*]
    oo nikt nie chce się podzielić info z konferencji ...
    kiedy PP wejdą w życie
    kiedy przejmą orlen oleje!!!!
    nikt nie gadał z nimi ??
    ot to wiedzę
    \że macie tyle wiadomości że chyba dokupię akcjii

• Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~Zzzz [46.170.99.*]
    Te PP to już chyba ze 2 lata czekają...
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~aboco [79.184.255.*]
    a kto tam obok Bujaka? Czyżby pan Cetera?
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~hahah [83.5.187.*]
    moze by nie robili posmiewiska z ta groszowa spolka zero zainteresowania
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~Inny [46.77.225.*]
    Sprzedaj, zapomnij dzieciaku
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: lukasz30 [46.134.143.*]
    3 latam mają
    \
    3 lata mają PP
    3
    3
    3
    3

• Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: mayamak [193.106.231.*]
    Dnia 2017-07-14 o godz. 08:55 lukasz30 napisał(a):
    > 3 latam mają

Patrząc na to z innej strony (ironizując) to dopiero 8 miesięcy, ponieważ 5.12.2016 r. spółka złożyła wniosek o ponowne rozpatrzenie wniosku o wprowadzenie akcji do obrotu na rynku NewConnect, jak wynika z tego dokumentu > http://newconnect.pl/pub/2017-07-11.pdf

• Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~sep-ten [77.65.91.*]
    http://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,360783
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~zft [188.146.73.*]
    umowy z PSG.., PSG to spółka córka PGNiG. No no.. dzieje się. Pięknie, pięknie..:)
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~Bull [188.146.162.*]
    I nikt nie chce walora bo bardzo drogi
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~zft [188.146.106.*]
    To może Hetan po 2 gr? Jest jeszcze Electroceramics po 1 gr
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~zft [188.146.106.*]
    albo może kup sobie kilo pasztetowej i zabaluj
    Dnia 2017-07-14 o godz. 23:58 ~zft napisał(a):
    > To może Hetan po 2 gr? Jest jeszcze Electroceramics po 1 gr

bardzo słuszna uwaga - G-Energy należy do grona spółek typu Bras (dawne Inventi), EFE czy Boruta.
    To samo zakłamanie, infa o mega kontraktach i emisje obejmowane za bezwartościowe aporty bez szans na dopuszczenie do obrotu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.77.189.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~uczestnikWall [80.50.149.*]
    ciekawe co piszesz bo ja widziałem na wallu film z badań i raport Politechniki oraz Instytutu ceramiki. A twoja wiedza aboco skąd się wzięła?
    Jest na giełdzie jakaś Spółka którą polecasz?
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~RichardDonerMaverick [188.146.32.*]
    Film powiadaz?To obejrz stary film na stowarzyszeniu Duchowo.Dowiesz się co miało być,a jaka była rzeczywistość.
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~akcjonariusz [188.146.98.*]
    a jaka była rzeczywistość? to tak jak z kornikiem drukarzem! :) każdy ma swój interes ekolodzy za 400 zł/h też . Jakbyś był sąsiadem wysypiska to też byś chętnie założył Stowarzyszenie do walki z nim. Z tego co wiem Spółka na tym nie straciła
    te akcjonariusz - coś mi te Twoje wypowiedzi Bujakiem zalatują :)
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~leszek [188.146.225.*]
    no jak tam dyskutanci ile was jest tamtych lat? widzę i czuje w portfelu te 450% zysku! :)
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~invest1 [89.228.42.*]
    Zanim bedziesz miał zysk to pierwszo zaliczysz podwójny fixing na to sie zanosi ze tak bedzie,fatalne nastawienie akcjonariuszy do tej spółki iPrezesa.
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~Ewa [195.60.65.*]
    Kolego już dawno odcięłam kupony z zysku... teraz dokupuję i czekam aby jak najniżej odkupić znowu.
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~Paweł [31.182.61.*]
    aboco tyle lat a ty ciągle zyjesz nienawiścią! :)
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~Arek [83.12.138.*]
    Pamietam byłem widziałem rozmawiałem. Co powiedzieli realizują pomimo wszelkich chorób wojen inflacji etc. Aboco a ty co robisz na co dzień? Pochwal sie swoimi osiagnieciami
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~aboco [79.184.238.*]
    Dnia 2022-09-28 o godz. 19:59 ~Arek napisał(a):
    > Pamietam byłem widziałem rozmawiałem. Co powiedzieli realizują pomimo wszelkich chorób wojen inflacji etc. Aboco a ty co robisz na co dzień? Pochwal sie swoimi osiagnieciami

proszę bardzo Arku CFIniaku:
    znalazłem coś takiego w kontekście "co powiedzieli realizują":

ze strony ZPB Politerm:
    "Rozwój
    po uruchomieniu projektu, który zaplanowany jest na III kwartał 2024 roku Politerm będzie produkować wartość EBIDTA na poziomie 17,6 mln/rocznie."

z komunikatu G-Energy z 2016r:
    "Politerm po uruchomieniu projektu, które planowane jest w IV kwartale br. będzie produkować wartość EBIDTA na poziomie 17,6 mln/rocznie"

masz rację - inflacja nie zaszkodziła - 6 lat minęło, a "EBIDTA " (co to właściwie jest za skrót?) zamrożone na poziomie 17, 6 mln.

Kompromitujecie się na całego CFIniaki.
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~Anka [188.146.134.*]
    a miałes napisac o prokuraturze o straszeniu etc., a ty ciągle ten odgrzewany kontlet z tego co wiemy Politerm zarabia juz całkiem niezle a dlaczego patent weglowy próbuja zamienic na wodorowy chyba nawet dziecku nie trzeba tłumaczyć.
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~200mln [188.146.4.*]
    Co masz na myśli pisząc o zamianie patentu węglowego na wodorowy?
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~Anka [188.146.134.*]
    Przeciez jak zaatakowali wegiel w UE to pisali , ze chcą aby patent wykorzystywał green energię bo pomimo, że rozwiazuje problem osoadów ściekowych to technologia była oparta o wykorzystanie wegla w procesie, a węgiel w kilka lat stał sie wrogiem UE co oznacza dramatyczny wzrost kosztów przy jego uzyciu . Wzrost ceny uprawnień do emisji CO 2 z 5 euro do +25 euro doprowadzi to trwałego utrzymania wysokich cen energii elektrycznej i ciepła tak pisano w 2018 roku. W lutym tego roku cena dochodziła do100Euro! Dlatego Politerm przeciez podpisal porozumienie wodorowe i bo to nie tylko przesył ale i wykorzystanie wodoru i fotowoltaiki w procesie zamiast wegla. Rozmawiałam z nimi na Wallu w Zakopanem i z tego co wiem to Politerm sam zarabia juz na BR (badanie i rozwój) a spólka zarobiła kilkaset tysiecy w tamtym roku.
    Dnia 2022-09-29 o godz. 00:16 ~Anka napisał(a):
    > Przeciez jak zaatakowali wegiel w UE to pisali , ze chcą aby patent wykorzystywał green energię bo pomimo, że rozwiazuje problem osoadów ściekowych to technologia była oparta o wykorzystanie wegla w procesie, a węgiel w kilka lat stał sie wrogiem UE co oznacza dramatyczny wzrost kosztów przy jego uzyciu . Wzrost ceny uprawnień do emisji CO 2 z 5 euro do +25 euro doprowadzi to trwałego utrzymania wysokich cen energii elektrycznej i ciepła tak pisano w 2018 roku. W lutym tego roku cena dochodziła do100Euro! Dlatego Politerm przeciez podpisal porozumienie wodorowe i bo to nie tylko przesył ale i wykorzystanie wodoru i fotowoltaiki w procesie zamiast wegla. Rozmawiałam z nimi na Wallu w Zakopanem i z tego co wiem to Politerm sam zarabia juz na BR (badanie i rozwój) a spólka zarobiła kilkaset tysiecy w tamtym roku.

kolejny CFIniak - Anka.
    pisze bzdurne argumenty, aby tylko uzasadnić przyczynę opóźnienia inwestycji Politermu.
    ten patent za grube mln jest guzik wart i dobrze o tym wiecie.
    Fluid miał też "patent" na uwęglanie biomasy i jak skończył (bo długich męczarniach i nabraniu masy inwestorów na bezwartościowy papier)?

Anka - a może pochwalisz się znajomością tego patentu Politermu? Najlepiej wklej jego tekst, aby wszyscy poczytali o co chodzi.
    ja treścią tego patentu dysponuję od dawna i tam jest inny czynnik decydujący o nieopłacalności jego wykorzystania - nie chodzi bynajmniej o węgiel.

• Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~inny [83.12.138.*]
    a kto jest autorem tego patentu?
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~jan [85.28.177.*]
    mayamak zniknął aboco ma nowych oponentów i jak widać wiedzą o dziejach spółki ma duzo większą
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~200mln [188.146.4.*]
    Ile można żyć przeszłością?
    Dnia 2022-09-29 o godz. 14:19 ~200mln napisał(a):
    > Ile można żyć przeszłością?

a ile można tak nachalnie naganiać na akcje? trzeba zerknąć w przeszłość, aby zobaczyć popisy 160mln, a obecnie 200mln.
    dużo ludzi nagoniłeś na spadające akcje?
    zadowolony z siebie?
    mam nadzieję, że kiedyś dostaniesz solidnie po tyłku.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.28.229.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: G-Energy na WallStreet 21 Autor: ~pawelkot [87.75.136.*]
    a co teraz nie spadlo w kryzysie ?
    Dnia 2022-09-28 o godz. 23:08 ~Anka napisał(a):
    > a miałes napisac o prokuraturze o straszeniu etc., a ty ciągle ten odgrzewany kontlet z tego co wiemy Politerm zarabia juz całkiem niezle a dlaczego patent weglowy próbuja zamienic na wodorowy chyba nawet dziecku nie trzeba tłumaczyć.

pominę głupoty typu "próbują zamienić patent węglowy na wodorowy", bo to na poziomie intelektualnym Bujaczyny.
    a teraz o straszeniu:
    do Paluchowskiego już się dobierają - PAH nie odpuści.
    potem przyjdzie czas na resztę CFIniaków - Kawczyńskich i ich sługusa Bujaka.
    na Efekcie już niektórzy mają dość - robić kolejną emisję z PP, kiedy poprzednia jeszcze niedopuszczona do obrotu???
    jak się zbiorą pokrzywdzeni na Starhedge, G-Energy, Efekcie, Drewexie, CFI, Hawe i Mediatelu i odpowiednie organy dostaną obfity materiał co się tam odbywało i kto był tam we władzach tych spółek, to się niektórym krętaczom zrobi cieplutko.
    nie jesteście nietykalni - rozliczą was na walnych prędzej czy później.
    miłego weekendu.
[x]
GENRG 4,76% 0,18 2024-11-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.