rano opad bo panika o 15 stej pompka tak hyba będzie grubas ma tu za dużo akcji by tak to zostawił na dnie by podali fajne info to na 2 fixach byłby niezły ubaw
Dnia 2017-07-02 o godz. 16:07 ~magnus napisał(a): > rano opad bo panika o 15 stej pompka tak hyba będzie grubas ma tu za dużo akcji by tak to zostawił na dnie by podali fajne info to na 2 fixach byłby niezły ubaw
magnus to ty wrozyles z fusow w piatek na koniec sesji mialo byc 20gr:))
Dnia 2017-07-02 o godz. 20:45 ~Magnus napisał(a): > Do 20gr jest blisko bo jest luka do 25gr
wedlug mnie to zadnej luki nie ma wszystkie sa pozamykane jak kurs byl 30gr i otworzyli luka 26 i zeszli do 19 to byla do zamkniecia luka 30-31 i ja zamkneli teraz zadnych luk nie widze na wykresie ale to moja opinia zycze magnus zeby ci ta luke jak piszesz zamkneli:)))
ja ci powiem coś sprzedałem wszystko po 17 gr odkupiłem tylko 10 k po 14 gr zabrał bym z 50 k ale zobacze co zrobią udzielam się bo z tym pakietem to zabawa czy strace 100 zł czy 200 zł bez znaczenia ale ci co mają po 500 k to już jest znaczenie i myśle że coś wymyślą tak że popatrze na ustawienia i pomyśle czy czekać czy zabudować jeszcze, chodż na tych notowaniach można kołować jeszcze bardziej no to co widzisz kiedy brać co na tej twojej kuli widać:)
tu jest banda spekulantów jak spadło na chwile na 14 gr wycofali się potem zaatakowali ale mało kto oddał pewnie się zdziwili i tak pocą się żeby ktos im dał tak czy siak hyba dobiore może wpadnie niżej tu niejeden ma po 300k jestem spokojny o podbitke nie wywalą tanio za dużo do stracenia można się podłączyć i zarobić co o tym myślisz
był najmnieszy obrót bo już nikt nie oddawał wszystko od 30 gr zapakowane po żeby a spekuła chciała dobrać za 14 ale nici teraz nagonke robią powtórnie żeby się ubrać nie zdziwie się jak o 11 pozbierają i o 15 stej zakonczy na 17 gr
szybko wstałeś jest ok pomka będzie bądz spokojny dziś pewnie nijak ale od jutra powoli dobrac czy nie to jest pytanie po przebiciu 17 gr droga wolna może ustawie się na 14 gr w piątek na 14 nikt już nie sypał