- przyglądam sie tej spółce - kurs jest między 0,25- 0,28gr ..... - a w czerwcu ktoś kupuje ponad 2mln papieru po 0,75gr ( przecież ten ktoś zapłacił blisko 3 razy tyle co kurs chodzi )
- zastanawia mnie to .... - w jakim celu ten ktoś cos takiego robi .....
Na takie informacje zawsze należy patrzeć podejrzliwie. Nie wiadomo, od kogo kupili, nikt nie podał informacji o zbyciu takiej ilości akcji, a jest to prawie 8%. Nie wiadomo też, czy zapłacili gotówką, w co wątpię, czy w inny sposób. Płacenie za akcje poprzez umarzanie zobowiązań, bardzo popularne na NC, może skutkować spadkami kursu. Ale tutaj póki co na to raczej nie zanosi się. Może więc moja podejrzliwość jest na wyrost. Zobaczymy.
Lepiej Tomku być zwolennikiem PIS-u, który coś robi dla tego kraju i jego mieszkańców niż z opcji bezpaństwowców KOD + PO + Nowoczesna, zaprzedanej korporacjom I bankierom. Jesteś typowym przykładem dziecka mainstreamowych manipulacji. Zacznij myśleć samodzielnie.
Nie wiem, do kogo ten epitet w Twoim poście rotawirusie, do mnie czy do autora wątku, ale skoro jesteś tak oświeconym inwestorem to wyjaśnij jeszcze, kto był sprzedającym.