podbitka potem już tylko dół na loydzie miała być strategia przejęcia a wyszło co tu podobnie podbitka zeby inni wyszli z makulatury jestem dużo w plecy sprzedać to czy jak jak spadnie na 5 gr i upadłosc ogłoszą to nie wiem b2b też zagrał na grach nawet po info 3 tygodnie i upadłosc jest załe te nc to wielki syf
jutro pewnie luka i zjazd na 12 gr jak ma być na fixach to skonczy jak hetan szlak by to trafił hyba lepiej kupować drogie spółki te groszowe to same bankruty
o podali chlopaki linka dobrze ze stalem z boku to juz lipa spolka na 2 fixy no to jutro beda oddawac przed fixami mozliwe ze 12gr i potem kiszenie tak mysle
Dnia 2017-06-29 o godz. 20:55 ~Fakt napisał(a): > Nie ma go na liście Alert . Nie wprowadzaj w błąd akcjonariuszy. > > A że kurs zjedzie to już inna bajka.
Dnia 2017-06-29 o godz. 20:57 ~aa napisał(a): > Dnia 2017-06-29 o godz. 20:55 ~Fakt napisał(a): > > Nie ma go na liście Alert . Nie wprowadzaj w błąd akcjonariuszy. > > > A że kurs zjedzie to już inna bajka. > > ręce opadają:(
OTWÓRZ DOKUMENT I NA DOLE JEST NAPISANE JAK BYK!:( spółki kwalifikujące sie do segmentu NC alert pozycja nr.9! PO CO TY CHŁOPIE GRASZ NA GIEŁDZIE????!
na loydzie też wierzyli w cuda do konca żal że nie sprzedałem skonczy jak zawsze 8 gr i potem 2 lata kiszonki lub upadłosc gdzie ja miałem oczy wszyscy wywalali a ja czekałem na cud
Scieme chłop wali z tym alertem i tyle. Kurs i tak zapikuje więc po co tu się łudzić. Może jakąś podbitka będzie bo za dużo vnaganiaczy na spadki na forum czyli spekuła się chce zatowarować a moim zdaniem to tu się spekuła ubierze.
Przypomnę się jeszcze.
Nie dziwi mnie że tylko ok 5% zarabia na giełdzie .Poziom na tym forum to żenada .Wasze lenistwo was zgubi .Nikomu się nie chce czytać komunikatów, Nikt nie intaresuje się analizą techniczną i fundamentalną . aa -podaje wam iformację na tacy , a wam nie chce sie otworzyć linka . Z taką postawą nie macie szans ....szkoda czasu i pieniędzy
aa wszystko podaje , a polacy w większości to tacy jak zawsze-: kłamliwi , zdrajcy, złodzieje i podli.Trzy rozbiory , dwie wojny i dalej na niegodziwości jadą.