• Zrzut ... Autor: ~12345 [78.8.119.*]
    ....to kiedy ?
    bardzo proszę bez krępacji ,ile można czekać !
  • Re: Zrzut ... Autor: ~polonus [78.8.59.*]
    chyba trochę śmierdzi ,czy to już jest w cenie ?
    trza czekać -rynek pokaże ,,,,,
  • Re: Zrzut ... Autor: kajtelek [37.47.164.*]
    Mysle,ze na krotko mamy szanse na korekcyjne odbicie.W piatek sprzedalem co mialem z mala strata z nadzieja,ze w poniedzialek odkupie to co sprzedalem.Caly tydzien mialem maly zysk wiec wylalem,(nie podobala mi sie końcówka).Na krotko można grac jeszcze jakiś czas.Ale byly juz jaskolki.Ktos z duzych wzial jednym strzalem 180.000 akcji czyli jest szansa ze znowy ktos zdejmie nadwyzke akcji.
  • Re: Zrzut .../kajtelek Autor: ~mabmab [78.249.76.*]
    I kaj teraz ... takie wstrzymanie sie od handlu oznaczac moze wszystko poza kontynuacja boczniaka .............
    Obstawiam szybkie odbicie korekcyjne w gore kluczowe bedzie zamkniecie tego tygodnia jesli bedzie 4,2+ dojdziemy do 4,4 do konca miesiaca.

• Re: Zrzut , zrzut i po zrzucie Autor: ~XXLL [85.14.85.*]
    Jak ktos tu napisal na forum Netia jest wybitnie cyklicznym papierem i z reguly w lipcu kazdego roku jest marsz z kursem do gory , moze i w tym roku tak tez bedzie . Za rowny miesiac 2. 08.2017r. pokaza wyniki skonsolidowane za 1 polrocze 2017r., jak beda dobre to pojdziemy do gory , to banalna prawda na gieldzie, oby na Netii tez sie sprawdzila sie . A propo , jakie obstawiacie zyski netto skonsolidowne za 1 polrocze 2017r. Czy to bedzie 10 mln zl , 15 mln zl , a moze 20 mln zl ?
  • Re: Zrzut , zrzut i po zrzucie Autor: ~12345 [62.87.214.*]
    a ,ja spokojnie dalej czekam , ....na razie idzie w moją stronę ...:-))))
  • Re: Zrzut , zrzut i po zrzucie Autor: ~fab [94.254.161.*]
    Moze szybko spasc i jeszcze szybciej odbic
  • transakcje kupna Autor: ~Wiedyn [37.7.125.*]
    o co chodzi z tymi transakcjami kupna po 118 sztuk?
  • Re: transakcje kupna Autor: ~Stefan_Pospolity [88.199.102.*]
    Równo co 10 minut
  • Re: transakcje kupna Autor: ~Andy [31.183.55.*]
    Pewnie i tutaj na Netii ustawili te pieprzone automaty do psucia rynku , to tak pykaja po kilkanscie , kilkadziesiat akcji co kilkanascie minut ???!!!
  • Re: Zrzut , zrzut i po zrzucie Autor: ~12345 [78.8.125.*]
    Dnia 2017-07-07 o godz. 08:28 ~fab napisał(a):
    > Moze szybko spasc i jeszcze szybciej odbic

racja ,na to liczę ;-)))
  • Re: Zrzut , zrzut i po zrzucie Autor: kajtelek [37.47.138.*]
    Nie mam zdania ile jeszcze spadnie.AT nic nie pokazuje.
    Na pewno nie do 3,50 jak niektorzy glosza.Sprzedałem po 4,13 myślę,ze trzeba odkupić blisko 4zl. trochę odkupiłem i już sprzedałem .Nie mam teraz nic. I czekam.Jak będzie blisko 4 to znowu będę próbował odkupić.Ale to tylko moj poglad moze ktos ma inne zdanie.Niech pisze ,ale poważnie.Zobaczymy na ile sie ewentualnie pomyle a może nie.
  • Re: Zrzut , zrzut i po zrzucie Autor: ~Andy [31.183.55.*]
    To czy pomylisz sie to rzecz wzgledna , niezalezna od Ciebie . Decydujacy beda najblizsze dni , po pierwsze , jak oferta Plya na rynku pierwotnym uplasuje sie , jaki bedzie popyt na akcje , po drugie , jak pod koniec lipca wypadnie debiut Plya na rynku wtornym , na gieldzie , a po trzecie moze decydujace , jakie wyniki 2.08.2017r. za 1 polrocze 2017 r. pokaze Netia , czy to bedzie zysk netto skonsolidowany na poziomie 10 mln zl , 15 mln zl , a moze 20 mln zl , Jesli zysk netto skonsolidowany bedzie 15 mln zl , albo wyzej to idziemy z kursem do gory .
  • Re: Zrzut , zrzut i po zrzucie Autor: ~sko [37.47.10.*]
    Zmiennych zależnych jest więcej nikt wiecznie nie sypie
  • Re: Zrzut , zrzut i po zrzucie Autor: ~elemelek [194.33.72.*]
    Czy może chodzi o postraszenie wybicia poprzedniego dołka na 3,92?
    Jakiego wybicia , jakiego dolka 3,92 zl . Nic takiego nie bylo w perspektywie 1 ,2 lat wstecz , to o czym piszesz ?
  • Re: Zrzut , zrzut i po zrzucie Autor: ~fab [94.254.167.*]
    Ewidentnie strasza zleceniami i jednocześnie zbieraja akcje
    To co kolego , jak dlugo jeszcze beda straszyc i mielic akcjami w okolicach 4,15 zl , kiedy skoncza ta zabawe w kotka i myszke ?
  • Re: Zrzut , zrzut i po zrzucie Autor: ~polonus [78.8.116.*]
    Dnia 2017-07-12 o godz. 12:30 ~XXLL napisał(a):
    > To co kolego , jak dlugo jeszcze beda straszyc i mielic akcjami w okolicach 4,15 zl , kiedy skoncza ta zabawe w kotka i myszke ?

a , dzisiaj będzie '' jakiś'' handel czy nie ?
  • Re: Zrzut , zrzut i po zrzucie Autor: ~mabmab [77.254.42.*]
    tym sie nie handluje .... to sie przeżuwa. Q..a czyto pokaze jakies oznaki życia - juz nie wazne w ktora strone... ale tak do IPO Playa bedzie przeżuwanie
  • Re: Zrzut ... Autor: ~XXLL [85.14.85.*]
    No wlasnie jest po godz 14 , sprzedali , kupili ponad 3 tys akcji , za ponad 12 tys zl , to jakas , doprawdy zenada . To co tam nie ma animatora kursu , nie placa ku za plynnosc , nie mowiac o pilnowaniu kursu ,aby nagle niespodzieawnie nie gruchnal na dol , tak jak to tutaj ostatnio bywalo !!!
  • Re: Zrzut ... Autor: ~Wiedyn [31.1.106.*]
    zachowanie kursu jest żałosne
  • Re: Zrzut ... Autor: ~fab [94.254.163.*]
    Dzis 3 czy jutro?
  • Re: Zrzut ... Autor: ~12345 [78.8.63.*]
    Dnia 2017-06-29 o godz. 09:15 ~12345 napisał(a):
    > ....to kiedy ?
    > bardzo proszę bez krępacji ,ile można czekać !

ja dalej czekam na 3,80 ,doczekam się czy nie ?
  • Re: Zrzut ... Autor: ~fab [94.254.225.*]
    W takim tempie co spada to jutro bedziesz mial to bo vhcesz a za tydcien lub dwa nawet 2
  • Re: Zrzut ... Autor: ~Andy [31.183.55.*]
    Jak barany , albo lemingii no tak , tak moze za zlotego , albo pol ???
  • Re: Zrzut ... Autor: ~dees [195.114.160.*]
    Lepiej łapcie, bo zaraz zacznie podchodzić po 5 zł
    ....pięknie !
    no , jeszcze trochę na południe i będzie CUDNIE !
    ;-))))

• Re: Zrzut ... Autor: ~fab [94.254.163.*]
    Ale strasza...i niech ktoś powie ze to nie jest celowe?
    12345 domniemam , ze cieszysz sie ze spadajacego kursu Netii , aby kupic ja w okolicach 3,8 zl ,ale po ,co , skoro sam wyraznie piszesz ze to syf jakich malo na gieldzie , bez perspektyw , z jedynie obranym kierunkiem na poludnie Przeciez , jak ty kupisz za te 3, 8 zl , to masz ,jak w banku ze za tydzien lub dwa , bedzie tu 3,7zl ,a dalej 3,6 zl , 3,5 zl i dalej , jak syf to syf !!!!!!. Nie lepiej tobie, intersowac sie inna , lepsza spolka , nie mowiac juz o jej kupnie . Nie szkoda ci czasu, w pisanie tych postow na bankierze dla takiego dziadostwa , jak Nettia !!! Przeciez tu cie czekaja nadal tylko spadki i strata , myslec , myslec , facet !!!!!!
  • Re: Zrzut ... Autor: ~Maniek [87.207.43.*]
    Dziś pojawiły się w obrocie akcje zarządu obejmowane po 1 zl za sztukę, więc realizują zyski.
    Zostaly tylko dzis dopuszczone do notowan na gieldzie, a to drobna roznica kolego . A czy wystawiono zlecenie na sprzedaz tych ponad 120 tys . akcji to nie wiemy , Ty chyba tez nie wiesz ,no bo nie sadze ,ze jestes wszystko wiedzacym insaiderem Netii. Jednakowoz istnieje tak mozliwosc ,ze dzis wystawili te akcje do sprzedazy , to jednak ktos odebral te akcje , bo dzis duze obroty . Wiec pytam , co za''gruby'' baran '' odebral od nich ten chlam , co za frajer , wzial tak duzo akcji tej syfiastej spolki ??? Moze ktos wie ???
  • Re: Zrzut ... Autor: ~Maniek [87.207.43.*]
    Myślę, że akcje wzięły fundy i będą je sprzedawać drobnym. Zarząd co roku obejmuje uprzywilejowane akcje.
    No wlasnie to co piszesz to oczywista , oczywistosc , ale zeby sprzedal itak duza ilosc akcji musza ten kurs wylewarowac co najmniej kilkanascie % do gory , aby drobny kupil od nich te akcje , jak piszesz
  • Re: Zrzut ... Autor: ~fab [94.254.165.*]
    Zapewne jakis fundusz wychodzi bo gdzie indziej widzi wiecej szans na wzrost.
    Dnia 2017-07-19 o godz. 12:18 ~XXLL napisał(a):
    > 12345 domniemam , ze cieszysz sie ze spadajacego kursu Netii , aby kupic ja w okolicach 3,8 zl ,ale po ,co , skoro sam wyraznie piszesz ze to syf jakich malo na gieldzie , bez perspektyw , z jedynie obranym kierunkiem na poludnie Przeciez , jak ty kupisz za te 3, 8 zl , to masz ,jak w banku ze za tydzien lub dwa , bedzie tu 3,7zl ,a dalej 3,6 zl , 3,5 zl i dalej , jak syf to syf !!!!!!. Nie lepiej tobie, intersowac sie inna , lepsza spolka , nie mowiac juz o jej kupnie . Nie szkoda ci czasu, w pisanie tych postow na bankierze dla takiego dziadostwa , jak Nettia !!! Przeciez tu cie czekaja nadal tylko spadki i strata , myslec , myslec , facet !!!!!!

bez urazy :-))
    po prostu chcę dobrze kupić i lepiej sprzedać ,
    jest duża szansa ,że tak będzie , co w tym złego ?
    chyba nikt nie kieruje się postami - ale , pouczyć się warto ,
    pamiętaj : więcej doświadczenia ; więcej zarobisz !
    ucz się ,powodzenia ,
    pozdrawiam .
  • Re: Zrzut ... Autor: ~XXLL [31.183.55.*]
    Tak , tak , ucz sie ucz , bo ja mam tych nauk, madrosci po same pachy , a ''siedze'' na gieldzie ponad 25 lat
  • Re: Zrzut ... Autor: ~fab [94.254.164.*]
    Dzis kolejne promocje? Ciekawe co bedzie jutro?
  • Re: Zrzut ... Autor: ~szczery [195.114.160.*]
    jedyne co cie odróżnia od innych to to, że więcej błędów popełniłeś śmieszku 25 letni hehe
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.