Tutaj sami cierpliwi. Czekają od kilku lat. Ja mniej więcej od 2 lat sądzę że to już właśnie ten moment. I dalej trzymam i od czasu do czasu po trochu dokupuję. Za grosze nie sprzedam. I rzeczywiście przydałaby się rakieta...
Pozdrawiam
No to ja z Hurtkiem jestem związany mniejszym bądź większym pakietem już od blisko 8 lat bodajże, od czasów bumu deweloperskiego i próby ugrania tutaj dobrej monety na bazie planowanej wówczas sprzedaży nieruchomości przy Strzelców Kaniowskich w Łodzi :)))))
Emisja za max 2.2 mln. Jeśli dla KFG i nawet po obecnym kursie to będą mieli ponad 50% akcji i przy kilku procentowym FF na pewno większość głosów. Ciekawe.
Pozdrawiam
oj.....joj........joj,,,,,,,,,będzie tu grubo.............akcji na groszówkach zostały opary...........więc bedą się zabijać i dokupować......... pozdro wytrwałych....ps. idę do salonu już sie rozejrzeć...hihihi
Posiadam Tritona z zamiarem potrzymania nieco dłużej niż zwykle. Papier już mi urósł zetalka przez pól roku, ale wszystko jeszcze przed nim (tak sądzę). Jak również Orange, ale tutaj coś drepcze w miejscu, mimo ciekawej rekomendacji oraz sukcesywnie polepszającego się rynku usług medialnych, zwłaszcza jeżeli chodzi o dostęp stacjonarny w ramach najnowszej technologii FTTH.
Sam miałem Orange ale właśnie dreptał w miejscu więc sprzedałem praktycznie zarabiając jedynie na prowizje... A trzymam Sunex bo obecny kurs to ok. 60% wk i znakomite przychody w 2q co powinno oczywiście przełożyć się na wynik półrocza. Powodzenia na walorach ale przede wszystkim na HRT.
Pozdrawiam