mielą na poziomie 1,7 zł i coś nie chce to mocniej rosnąć, może trzymają kurs za pysk. Wszak w obrocie po za 3 akcjonariuszami którzy łącznie mają 86,7% akcji w obrocie pozostają akcje ilości 13,3 kapitału akcyjnego warte raptem ok 37 mln zł. Ostatnia rekomendacja kupuj z cenę docelową 2 zł też nic nie pomogła.
dobrze, że pojawia się większy popyt na poziomie powyżej 1,7 zł. To może jakoś doczłapią do dnia prawa poboru to tych 2 zł :) akcji mało w obrocie, kurs tak naprawdę zdołowany w okolicach minimów, spółka płaci systematycznie od kilka lat dywidendy, nie przewiduję w 2018 czy 2019 roku jakiegoś załamania w budowlance. Raczej po 2020 roku można weryfikować prognozy co będzie uzależnione od nowego rozdania środków unijnych na rozwój gospodarki co pośrednio przekłada się na popyt na nowe nieruchomości. tak czy inaczej 2 zł to się tu należy jak psu buda. Szkoda, że brak środków, sezon urlopowy wydrenował kieszeń bo bym sobie dokupił.
pozostałem chyba jako jedyny na wątku :) ale z racji, że moja średnia to okolice 1,6 to poczekam sobie bo czas mam i mi się nie spieszy. Jak zrobią skup akcji to będą się zabijać za papierem powyżej 2 zł
nie ośmieszaj się z KCI z czymś co kwartał przynoszącym straty hahahaha. Kupuje się spółki takie jak RONSON przynoszące zyski i nimi się dzielące z akcjonariuszami a nie z Hajdarowiczem !