Dnia 2017-06-27 o godz. 12:40 ~byk napisał(a): > Kilka dni temu sprzedawali po 2 grosze > a dzisiaj kupują wprawdzie małe ilości > ale już po 0,04 ! > ---------------------------- > coś się zaczyna dziać >
e tam, marazm na tym papierze jest i wynika z tego, że większość czeka na debiut nowych akcji licząc, że wtedy będzie zwała do 1-2 gr. i taniej odkupi.
Czyli czym szybciej wejdą na rynek nowe akcje tym szybciej papier się oczyści i nabierze mocy pro-wzrostowej
Nie wiem dlaczego spółdzielnia nowego papieru nie chce puścić?
Dlaczego na walnym ani słowa o Prawach Poboru .Prezesie Kierzkowski , łachę robisz ,że powiadomisz akcjonariuszy w tym temacie.Ile mamy czekać na notowania na GPW. Ale już w tej sprawie złożylem zapytanie do KNF.No bo ile można czekać na wlasne pieniądze.Nie bedzie notowań to oddać pieniądze i do widzenia krętacze !!!
Chłopcze , jakie prawo poboru ? , złodzieje obniżyły nominał na 1 grosz i po 1 gr kupiliśmy akcje serii D. Pytanie jest takie kiedy one będą notowane na giełdzie ?. Jeszcze nie wystąpili o wyznaczenie dnia notowań. Banda i tyle. !!!!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2017-07-04 o godz. 11:53 ~wolny napisał(a): > ja tam sobie poczekam choćby i 2 lata kiedy nowy papier wejdzie na rynek i wtedy odkupię po 1 lub 2 grosze .... > > no chyba, że KNF każe zwrócić kasę za PP to wtedy nie kupię, bo części kasy już ni ma w spółce i hetan do piachu :P
ja też poczekam na 2 gronie, oj będzie tego towaru, oj będzie .....