• raport Autor: ~jaba [89.64.29.*]
    co z jedna wielka ściema.
    Raport, który nie jest raportem zawiera kupę półprawd mających chronić tyłek prezesa.
    Nawet biegły stwierdza, że raport sporządzony przez zarząd to ściema. Super Pan prezes - cwaniaczek, nie potrafi zestawić aktywów po cenach sprzedaży.
    Trzeba go zapytać co dalej kręci . Zrobił bardzo ciekawy "myk restrukturyzacyjny" . Ciekawe czy mu się uda. Nie chce się wierzyć, że ci wszyscy których naciągnął dadzą mu spokojnie uwłaszczyć się z kolegami na majątku.
    proponuję odwiedzić siedzibę. za prezesem ni widu ni słychu.
    Czas na prokuraturę . Przy takiej masie wyprowadzonych publicznych pieniędzy najwyższy czas by przyjrzeć się prezesowi i rodzinie , a także źródłom wspomaganego finansowania.
    Będzie miał syndyk co robić

• Re: raport Autor: ~trader24 [37.248.13.*]
    ciekawa propozycja, ja mam maila od starego fenickiego, w którym kłamie wprost że wszystko jest w porządku i nie mam się czym martwić, jeżeli prokuratura będzie chciała oczywiście udostępnię, nie ma pronlemu
  • Re: raport Autor: ~do_ludu [89.66.88.*]
    no to się musimy zorganizować. czym zasadniczo póki co sie różni od Amber Gold? Taka sama pralnia pieniedzy i wyd... ludzi. kazdy zezna pokaze swoje dowody. wsadzą go może do paki i sie ludzi nauczą....

Aczkolwiek tutaj syndyk powiedzmy ze ma pole do popisu bo majątek hangary sprzety itp. jest. Wiec gdyby rozgnic pracownikow szybko (oni w pierszej kolenosci musza byc zaspokojeni) to nawet jeśli obligatariusze wezma (aczkowlwiek obligacje powinny byc najpierw na akcje zamienione... takie były emisje przeciez) to dla akcjonariuszy też zostanie kilkanaście milionów majątku po sprzedaży z dyskontem. Kilkadziesiąt groszy na akcje... zawsze coś.
  • Re: raport Autor: ~trader24 [94.254.144.*]
    to jak? Dzialamy do prokuratury Bo chyba lepszej okazji jak dzisiaj nie bedzie, wnioski Sa na stronie prokuratury ale musimy sie jakos zorganizowac...
  • Re: raport Autor: ~trader24 [94.254.144.*]
    trzeba koniecznie motyw kamitechu w to wlaczyc....
[x]
EZO 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.