• Parówkowy schemat Autor: ~Arystoteles [77.46.57.*]
    Jak ktoś kumaty i czytając połączy jedno z drugim to Poznaniem daje.
    Bioerg,United,Calatrava i inne powiązane ze sobą spółki Państwa X przewalają między sobą papier itd.....
    Jak ktoś zna strukture i strategię "największego inżyniera giełdy" to wie o czym tu piszę. Oczywiście są małe zmiany ale o tym nie będę pisał.
    I jeszcze Laptop na forum to już naprawdę..
  • Re: Parówkowy schemat Autor: ~konrad [37.47.192.*]
    Dnia 2017-06-26 o godz. 18:03 ~Arystoteles napisał(a):
    > Jak ktoś kumaty i czytając połączy jedno z drugim to Poznaniem daje.
    > > Bioerg,United,Calatrava i inne powiązane ze sobą spółki Państwa X przewalają między sobą papier itd.....
    > > Jak ktoś zna strukture i strategię "największego inżyniera giełdy" to wie o czym tu piszę. Oczywiście są małe zmiany ale o tym nie będę pisał.
    > > I jeszcze Laptop na forum to już naprawdę..

i tu sie zgadza styl parowkowy jest ucieka podbija itd ;)))
  • Re: Parówkowy schemat Autor: ~Arystoteles [77.46.57.*]
    Tu zjazd do 0.10 będzie.Przypomnę się jeszcze.
    Hmm..
    Jak będzie dalej Inwestory?
  • Re: Parówkowy schemat Autor: ~magnus [46.134.172.*]
    będzie dobrze, ale nie trza panikować i tyle spokojnie podejsc do tematu wiesz jak to jest wszedzie dobrze gdzie nas nie ma
    "Nie chętnie się dzielę spostrzeżeniami i napiszę to tylko raz żeby nie każdy to przeczytał. Strategia jest według mnie taka:
    Stagnacja kursu nie przekraczającą 0.15 a im niżej tym lepiej.
    Jak już większość zapomni o tej spółce to powinna nastąpić demartelizacja akcji ostatnich dwóch emisji.
    Parę dobrych informacji odnośnie spółki.
    Wybicie kursu na małym wolumenie.
    Dystrybucja."
  • Re: Parówkowy schemat Autor: ~magnus [46.134.152.*]
    jak były tu trzy osoby to akcje szły do góry pewnie masz racje trza spokój utrzymać może i tak być jak piszesz najgorszy scenariusz to słuchać innych na forum ja się z tąd nie ruszam chcieli to też swoje gryzmoły dałem ale nie podaje się emocjom rajdy poszły kiedys na 40 gr potem spadły na 16 gr potem wybicie na 70 gr tak to już jest tutaj pójdzie wyżej niż 15 gr ale pewnie ze dwa razy pobuja kurs wróci na ciągłe dobry czas na akumulacje
    Minimum 5 miesięcy przed jakimś dobrym podbiciem.
  • Re: Parówkowy schemat Autor: ~magnus [46.134.168.*]
    mnie nic nie goni będe w tym czasie dobierał z wolnych środków ale zauważyłeś kto ma teraz akcje kto był na wza 1 info i kurs wybije hyba że nic nie bedzie to kiszonka trudno przynajmniej zamkne laptop i nie patrze szkoda czasu może mniej wpisów na forum to też dobrze obroty niskie jak narazie hyba dlatego że inni nie wiedzą co zrobić ale wrócą tu powoli jak podrośnie do 15 gr zlecą się tak czy siak trzymam jakoś jestem dobrej myśli a moje wpisy wczesniejsze to bzdety bez znaczenia tak na marginesie chciałem zobaczyć jaka reakcja będzie jaki wpływ to ma na kurs bo dużo ludzi jednak robi wszystko pod wpisy na forum niestety
    Powodzenia.
    Ja tu zawiatm za około 4 miesiące.
  • Re: Parówkowy schemat Autor: ~magnus [46.134.177.*]
    :):) narka
[x]
BIOERG 0,00% 0,14 2023-03-31 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.