Zasypał już dziś jutro 12gr w środę 11 w piątek w takim tęmpie może być i 9gr???buhahaha Pięknie Was ubrali.Zapisujcie się na nowe akcje na trzeba sponsorować takie spółki.buhahaha
Dnia 2017-06-26 o godz. 17:14 ~Marko napisał(a): > Muszą zniechęcić do nowej emisji. Zrzucą poniżej 10gr. Emisję sami wezmą, przejmą kontrolę nad spółką i może za rok to łajno pójdzie na 20-30 gr.
Po co mają zniechęcać do emisji a tak głupi sposób, przecież nowych akcyjek jest miliony i na pewno ich nie zabraknie, a argument że chcą przejąc kontrolę w ten sposób jest głupi bo przecież mieli tą kontrolę i zdecydowali o dodruku milionów nowych, a jakby w firmie było dobrze i firma robiłaby sporą kasę to nie potrzebny byłby raczej dodruk nowych akcji i pozbywanie się udziału w zdrowej firmie przynoszącej złote jajka.
w rzeczywistości nic nie zyskają, a jedynie odzyskają część wkładu były komunikaty po ile wychodzili, tylko dlaczego znaleźć ich teraz nie mogę chyba średnia była po 30-40gr to ile odzyskali dwie trzy bańki, a ile włożyli w 2012 roku, 10 baniek czyli są w plecy i to bardzo dużo, kupili firmę transportową i nie potrafili nawet jej rozwinąć przez tyle lat, jakieś zyski tam ma, ale nic więcej.
Dnia 2017-06-26 o godz. 17:04 ~ostrzegałem napisał(a): > Zasypał już dziś jutro 12gr w środę 11 w piątek w takim tęmpie może być i 9gr???buhahaha Pięknie Was ubrali.Zapisujcie się na nowe akcje na trzeba sponsorować takie spółki.buhahaha
Wiesz dlaczego nie lubi się ludzi mówiących " a nie mówiłem" ? Bo pokazują swoją wyższość. A naśmiewanie się z tych co stracili sporo kasy to żenada.