- pochwaliłeś , dowartościowałeś się ile zebrałeś papiru ? a może pokazać chcesz jaki operatywny jesteś ... - człowieku jeżeli się próbujesz chwalić - to się nie chwal ( bo ci ktos napisze że się chwalisz albo się żalisz ) - zachowuj sie jak facet ..... a nie się opowiadasz jak dzieciak .... nikogo to nie interesuje zapewniam cię .... - i nie próbuj mi tu pisać że ci zazdroszczę że kupiłeś trochę papira..... myśl ....
- pewny jesteś że fundusz to skupuje .... - jaki fundusz ? - uważam że jest tylko grany , a może być jeszcze różnie .... - a może byc tak jak kolega xxx pisze ...
Dnia 2017-06-26 o godz. 12:37 ~xxx napisał(a): > dobrze że wywaliłem wszystko po 72 -74 > już nie kupuje tutaj mogą wykluczyc i po kasie > zreszta widac ze teraz sprzedawanie na wyscigi
Jakie wykluczyć skoro chodzą notowania i tak na marginesie to zjazd kto tu straszy i czemu ?
Dnia 2017-06-26 o godz. 13:22 ~Robert napisał(a): > Dnia 2017-06-26 o godz. 12:37 ~xxx napisał(a): > > dobrze że wywaliłem wszystko po 72 -74 > > już nie kupuje tutaj mogą wykluczyc i po kasie > > zreszta widac ze teraz sprzedawanie na wyscigi > > Jakie wykluczyć skoro chodzą notowania i tak na marginesie to zjazd kto tu straszy i czemu ?
na petrolu też tak notowania chodziły a tu masz "niespodzianka". identyczna sytuacja. spółka jest wykluczona czekamy na termin autu !