• Duże zakupy. Autor: ~Obi [37.47.50.*]
    Widać ze ktoś na ukrytym cały czas dobiera. Ja wychodziłem z enelu ale jak to zobaczyłem to troszke dokupiłem i bede sie podlanczał jak bedzie rosło. Srednia do dzisiaj miałem poniżej 10. Podazy prawie nie ma ale popyt tez nie szaleje...
  • Re: Duże zakupy. Autor: ~Obi [37.47.49.*]
    Widać ze brak zainteresowania na tym forum Enelmedem. A dzisiaj widac to samo było. Arkusz praktycznie pusty na sprzedazy...
  • Re: Duże zakupy. Autor: ~Obi [159.205.254.*]
    Scenariusz na najbliższe dni:

Po 13,60 wciągnięte 250 k pln - chyba komuś kto wywalał mina troszkę zrzedła - mi też bo sam żałowałem że nie wyszedłem po tyle ... ale tutaj niespodzianka - duży worek podstawiony i brak chętnych ...

dalej scenariusz jest jak wcześniej - jeden dzień nikt nie broni - w następny jest podbieranie - jutro powinien być solidny biorca na poziomie 13,60 ... widać że komuś zależy, ale się nie spieszy ...

ja jestem na Grunwaldzie :) przynajmniej z częścią ... może wskoczę w PLAYa jak jutro pójdzie dobrze

• Powinni kupić Biomaxima i Innogene Autor: ~Biomaximus [195.117.1.*]
    Poza zakupami kolejnych przychodni powinni się zdywersyfikowal za 10 m maga przejąć Biomaxima z 2 milionami zysku działająca w branży diagnostyczne oraz mikrobiologicznej oraz Innogene które ma kilkadziesiąt milionów na badania też za niecałe 10 m będą mieli 50 procent i kontrole
[x]
ENELMED 0,00% 17,90 2025-10-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.