dopóki jest gość od "50" ,"80" czy wcześniej "120" to nic się nie zdarzy:),ale..... handlując sam ze sobą niczego nie osiaga,poza skupem od DT lub temu podobnych(grosze ). w mocny rękach jest (poza ATT) 2.09% akcji(oficjalnie). ile pozostało do 100%?:) . to jest to:))) gośc już się nawet nie pierdzieli w jakieś woalki- po S i po K te same zlecenia:)- czas i te same odległości w pieniadzach. raz już to tutaj napisałem- to znikło:),tym razem też?:) zapytam na puszczy tych co maja tego troche- za ile oddacie?:)
w sumie nie jest żle- sprzedaje po 200 sztuk i jakoś leci. troche to potrwa zanim dojade do 30 zyla. chyba sie doczekasz, bo troche tego mam . ile tego potrzebujesz?(kulturalnie oddam w dobre ręce)
obserwowałem dzisiaj cały dzień goscia "60" ,bo teraz tak go moge okreslic. miszcz:)-sam sobie sprzedaje i kupuje. robi to już tak oczywiście,że aż oczy bolą:)- gdzie jest KNF??:))). w Warszawie:))). jakiś jeden z ostatnich pracowników ZAP posiadających jeszcze akcje wystawił zlecenie na 447:)(kto wie w czym rzecz to wie)- 60-tka wyssie go jak pompka do krwi:)- na maksa:)). radze to obserwować:).
już za kilkanaście dni wyniki- zapewne powyzej 200 mln , i co z tym zrobi "60":)??? - ja wiem- dno i wodorosty:), 10 zł na akcje to nic ciekawego:). polecimy na 130:)))
To raczej spadki pod wysoką cenę gazu, wyższy import, gorszą opłacalność eksportu (azoty są netto stratne na słabych usd i eur względem złotówki), przestoje remontowe.
no cóż.... ja opisałem jak wygladają notowania.póki rządzi "60" poprzednio "50" , przed tym "80 , nawet było i "120" to wybacz,ale "przestoje produkcyje" są śmieszne:). jeżeli w to wierzysz to powodzenia.
ZAP to spółka dywidendowa.nawet pisowski ofe pko bp (chciałem nie ale tak wyszlo:) kupił 29 tys :) -pytanie kto sprzedał???:)