• pełny arkusz K/S Mtrans Autor: ~oddawajcieMatolki [188.146.69.*]
    https://gragieldowa.pl/spolka_arkusz_zl/spolka/mts
  • Re: pełny arkusz K/S Mtrans Autor: ~Jan [95.33.124.*]
    Cierpliwości.Świat na tirach-transporcie jest oparty. Więc prędzej czy póżniej toto ruszy.
  • Re: pełny arkusz K/S Mtrans Autor: ~Trans [89.64.37.*]
    Zastanawiam się jak to się stało, że kurs z debiutu poszedł w górę o 100% na 1.40zl a teraz jest tu gdzie jest. Dlaczego nie zatrzymał się przy 0.70gr. komu opłacało się sprzedawać na minusie? Potrafi to ktoś wyjaśnić. ...bo nie byłem tu od początku
  • Re: pełny arkusz K/S Mtrans Autor: ~hmm [109.207.102.*]
    ja to wyjaśnię na chłopski rozum ;) mój

1. jesteś właścicielem firmy => wchodzisz na gielde ale nie ma cie w akcjonariacie bo każdy dostaje jakiś pakiet akcji. więc możesz zobic z akcjami co tylko chcesz bo 5 % nie przekroczyłeś.
    2. wiesz że za 3 miesiące będą wypuszczane nowe akcje po 10 groszy (giełda o tym NIE WIE)
    3. CO ROBISZ ?

ja bym sprzedał i tak się stało, sprawdź sobie przy wejściu na giełdę, duże pakiety zostały sprzedane

to tylko moje domysły, hipoteza, ALE NIE WIERZE ŻE 3 MIESIĄCE TEMU nie wiedzieli że beda chcieli robić 2 emisje po 3 miesiącach.

uwaga PRZYGOTOWANIE EMISJI NIE TRWA 3 MIESIĄCE,

pracuje w firmie S.A która jest na giełdzie i u nas to trwało 6 miesięcy do ROKU. a u nie których dłużej.

a tu po emisji akcji w kwietniu, 3 miesiące później druga emsija -> bylo o tym wiadomo juz przy 1 emisji że to zrobią TYLKO GIEŁDA NIE WIDZIAŁA.

• Re: pełny arkusz K/S Mtrans Autor: ~vovo [78.125.89.*]
    Moze masz racje tylko zeby miec nowe akcje trzeba miec stare??
    chyba ze te swoje 60% sprzedali tak wysoko ze teraz odbierajac tylko 20% po 0,1 im i tak sie oplaca.
  • Re: pełny arkusz K/S Mtrans Autor: fanelus [31.183.59.*]
    Ciągle piszę!!!po ile Minox obejmował akcję??
    Po ile sprzedawał?
    Chyba że piszecie aby pisać??
[x]
MTRANS 0,00% 0,05 2019-02-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.