Minox nie zarobił, a poniósł wysokie straty, emisja była wyłącznie gotówkowa wiele lat temu. Poszukaj starych inf to będziesz wiedział orientacyjnie ile mogą być na minusie.
No i jak tam przeciwnicy emisji? Najpierw nikt nie głosował przeciw na walnym. Potem nikt nie wysłał grupowego protestu do KNF. Memorandum gotowe. Prawa poboru są na koncie. Może żeby zrobić na złość mamie odmrożą sobie uszy czyli nie zapiszą się na nowe akcje?
Ja akcje mam i na nowe się zapiszę bo teraz nie ma wyjścia
Po prostu zrobiła się inwestycja długoterminowa :-)( oczywiście bez naganiania z mojej strony
Dnia 2017-06-25 o godz. 22:01 fanelus napisał(a): > Ja akcje mam i na nowe się zapiszę bo teraz nie ma wyjścia > > Po prostu zrobiła się inwestycja długoterminowa :-)( oczywiście bez naganiania z mojej strony
wyjście zawsze jest masz wybór obecne dyskonto w granicach 40-50% to żadne dyskonto, gwarancji wejścia nowej emisji do obrotu też nie masz, a za jakiś czas jak coś nie wypali, nie lamentuj gdzie był KNF, a moze za chwilę next emisja i znów niżej, i znów sobie uśrednisz. Minox bodajże pod koniec 2012 roku przejął spółkę za 10 baniek, co od tego czasu się zmieniło, wydał grubą kasę dokapitalizować spółki nie potrafił ani porządnie jej rozwinąć, teraz z rynku jakieś "ochłapy" zbierają w porównaniu do tego co wyłożyli na przejęcie.