• Info!!! Autor: ~Wariat [94.254.145.*]
    40 mln euro sprzedaż akcji!!!
  • Re: Info!!! Autor: ~voodz [89.64.61.*]
    Dnia 2017-06-22 o godz. 18:45 ~Wariat napisał(a):
    > 40 mln euro sprzedaż akcji!!!

49 mln euro za 40 mln akcji ... pewnie z pośpiechu i entuzjazmu się pomyliłeś :)

https://www.bankier.pl/wiadomosc/Echo-Prime-Assets-sprzeda-40-mln-akcji-Echo-Polska-Properties-za-49-mln-euro-7527607.html
  • Re: Info!!! Autor: ~Wariat [94.254.145.*]
    Delikatnie:)tylko 9 baniek
    Ciekaw jestem czy coś rusza...
    Dnia 2017-06-22 o godz. 20:43 ~Wariat napisał(a):
    > Delikatnie:)tylko 9 baniek
    > > Ciekaw jestem czy coś rusza...
    ja również, ale najważniejsze jest, że te działania potwierdzają ich zapowiedzi...
    powinno poprawić trochę wycenę ponieważ akcje były wyceniane niżej niż ta cena sprzedaży w księgach echo..

• Re: Info!!! Autor: ~ppa [91.239.36.*]
    A może dywidenda z tego? Zgaduję. Powodzenia
    Dnia 2017-06-22 o godz. 21:58 ~ppa napisał(a):
    > A może dywidenda z tego? Zgaduję. Powodzenia

wspominali już o tym analitycy pko bp...
    https://www.bankier.pl/up/rekomendacje/raporty/105000/83671_echo__ech_pw__-_kupuj_-_12_maja_2017_.pdf 

ale, co będzie to trzeba poczekać i zobaczyć

• Re: Info!!! Autor: ~axaa [89.78.46.*]
    Przez 6 miesięcy pisano że Echo to śmieć/Posprzedawano akcje a teraz odkupuje się na gwałt /Znowu Echo jest OK spółką:))
    Zupełnie tego nie rozumiem:))
  • Re: Info!!! Autor: ~dami [37.47.48.*]
    A ja tak--samo życie...Nie mniej wszystko, co ważne to na WZ.Bako ,jak tam, kopara wyżej?
  • Re: Info!!! Autor: ~miro [37.109.33.*]
    A ja trzymam echo długoterminowo i wcale nie narzekam
    Voodz/ 5,9pln + 8% /za szybko do góry idziemy/
    Jak sądzisz/Wypłacą dodatkową dyw. ze sprzedaży EPP? Jak można sądzić po Amerykanach jestem za że wypłacą
    Voodz po niedawnych przejściach,chyba nie odpowie ,ale ja,jako mniej odpowiedzialny, skłaniam się do 0,5-1 zeta!!
    Ale muszę przyznać też uczciwie,że zastanawia mnie termin tego info tuż przed WZ /up lock obowiązywał do lipca b.r/--to tak, jakby mogło chodzić o to , żeby na wypadek braku decyzji dywidendowej ,miało później z czego spadać.Podaję tę wątpliwość dla równowagi zbytniego optymizmu i czekam na krytykę..
  • Re: Info!!! Autor: ~voodz [213.192.71.*]
    Dnia 2017-06-23 o godz. 09:57 ~axaa napisał(a):
    > Voodz/ 5,9pln + 8% /za szybko do góry idziemy/
    > Jak sądzisz/Wypłacą dodatkową dyw. ze sprzedaży EPP? Jak można sądzić po Amerykanach jestem za że wypłacą

gdyby były sprzedane wszystkie akcje epp a docelowo tak pewnie będzie to byłaby możliwość około 1,1 pln dodatkowego, + sprzedaż ostatnio dobrze idzie w sektorze mieszkaniowym, a i projekty dobrze sie wynajmują,,,
    po stronie sprzedaży małe pakiety były ponieważ wszyscy oddawali na niskich poziomach (dzięki tym co pisali gniot itp itd. - pozdrawiam)
    stąd szybki wzrost,
    na razie ciężko powiedzieć gdzie się zatrzyma - zależy kiedy ludzie odpuszczą i zaczną więcej oddawać, ja tam trzymam
    , może coś więcej odnośnie dywidendy specjalnej na walnym zapadnie... a to już wkrótce
    No tak, Voodz jak zawsze merytorycznie/Wydaje się też mnie że DUŻA CZĘŚĆ DROBNYCH , takich do 2k pooddawało akcje przez te pół roku/Ja lekko dokupowałem ,śledząc informacje ze spółki i Voodza/Ale też mi się wydaje że ta wyprzedana drobnica teraz odkupuje
  • Re: Info!!! Autor: ~Kelner72 [188.146.3.*]
    Będzie dywidenda,że tak odleciało?
  • Re: Info!!! Autor: toperz69 [77.65.100.*]
    Przez 6 miesięcy pisano że Echo to śmieć/Posprzedawano akcje a teraz odkupuje się na gwałt /Znowu Echo jest OK spółką:))
    Zupełnie tego nie rozumiem:))

No to jest właśnie jest typowa spekulacja!!!
    jak nie zarabiaja w tydień 15-20 % to już spółka jest szajs

Pokaż mi takiego co na tak słabym rynku w tydzień zarobił 15-20%/ Oczywiście takiego co nie konfabuluje
    Pisałem na tym forum wielokrotnie - jeśli nie masz przekonania co do ECHO to sprzedaj a nie wypisuj głupot i bredni
    Jeśli spółka płaci regularnie 5-7% dywidendę rocznie netto ; TO JAK TAKĄ SPÓŁKĘ ŚMIE tzw. INWESTOR NAZYWAĆ ŚMIECIEM!?
    Pozdrawiam , ale ludzi którzy mają tzw. oleum we łbie:))
    Acha/Jeszcze na koniec/Tzw szybcy inwestorzy którzy chwalą się zyskami w granicach 15 i więcej procent , nawet miesięcznie, to w moim przekonaniu kłamią i z reguły traca pieniądze na GPW/Raz się uda , a 15 razy nie!:))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.78.46.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~xxx [83.28.166.*]
    101 000 po 6.05 pewnie jakiś leszczyk
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Cwaniak [50.100.44.*]
    Dzis Piątek - wszyscy myślą o weekend ! Ale tu się bedzie działo od poniedziałku - nie zdziwie sie jak tu do konca czerwca bedzie 6.50 / 6.60 MOCNY SYGNAŁ KUPNA
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Czaspokaże [31.1.172.*]
    Ktoś kupuje prawie bańkę akcji bo uważa że to bardzo dobra inwestycja-- ktoś sprzedaje prawie bańkę akcji bo uważa że to bardzo dobra cena żeby się tych akcji pozbyć -- kto ma rację czas pokaże
    Co poniektorych juz szlag zaczyna trafiac ze sprzedali a tu niespodzianka przed WZ !
    A co niektórzy się cieszą że w końcu mogą sprzedać !
    Przewaga tych co szkag trafia zdecydowanie wieksza , przykład to zamkniecie ponad 13 % . Poczekamy do WZ 29 czerwca ! Wtedy zobaczymy kto był bliźej trafnej oceny ! Pozdrawiam
    Poczekajmy miesiąc dwa trzy po wz i wtedy zobaczymy kto miał rację
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~voodz [89.64.59.*]
    Dnia 2017-06-23 o godz. 17:44 ~Czaspokaże napisał(a):
    > Poczekajmy miesiąc dwa trzy po wz i wtedy zobaczymy kto miał rację

poczekamy rok i zobaczymy kto miał racje :)
    możemy się tak licytować tylko w jakim celu?
    każdy ma swój rozum,
    A dla jasności życzę tutaj dwucyfrówki ale mam wątpliwości w związku z tym co się działo wcześniej czyli szybki podjazd pod 6,2 i półroczny zjazd aż do dzisiaj a wtedy też wszyscy pisali że za momentbędzie 7 czy 8 zł
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Cwaniak [67.70.139.*]
    Kiedyś bedzie ! Kwestia czasu
[x]
ECHO 1,77% 4,88 2026-05-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.