Dnia 2017-06-22 o godz. 20:43 ~Wariat napisał(a): > Delikatnie:)tylko 9 baniek > > Ciekaw jestem czy coś rusza... ja również, ale najważniejsze jest, że te działania potwierdzają ich zapowiedzi... powinno poprawić trochę wycenę ponieważ akcje były wyceniane niżej niż ta cena sprzedaży w księgach echo..
Voodz/ 5,9pln + 8% /za szybko do góry idziemy/ Jak sądzisz/Wypłacą dodatkową dyw. ze sprzedaży EPP? Jak można sądzić po Amerykanach jestem za że wypłacą
Ale muszę przyznać też uczciwie,że zastanawia mnie termin tego info tuż przed WZ /up lock obowiązywał do lipca b.r/--to tak, jakby mogło chodzić o to , żeby na wypadek braku decyzji dywidendowej ,miało później z czego spadać.Podaję tę wątpliwość dla równowagi zbytniego optymizmu i czekam na krytykę..
Dnia 2017-06-23 o godz. 09:57 ~axaa napisał(a): > Voodz/ 5,9pln + 8% /za szybko do góry idziemy/ > Jak sądzisz/Wypłacą dodatkową dyw. ze sprzedaży EPP? Jak można sądzić po Amerykanach jestem za że wypłacą
gdyby były sprzedane wszystkie akcje epp a docelowo tak pewnie będzie to byłaby możliwość około 1,1 pln dodatkowego, + sprzedaż ostatnio dobrze idzie w sektorze mieszkaniowym, a i projekty dobrze sie wynajmują,,, po stronie sprzedaży małe pakiety były ponieważ wszyscy oddawali na niskich poziomach (dzięki tym co pisali gniot itp itd. - pozdrawiam) stąd szybki wzrost, na razie ciężko powiedzieć gdzie się zatrzyma - zależy kiedy ludzie odpuszczą i zaczną więcej oddawać, ja tam trzymam , może coś więcej odnośnie dywidendy specjalnej na walnym zapadnie... a to już wkrótce
No tak, Voodz jak zawsze merytorycznie/Wydaje się też mnie że DUŻA CZĘŚĆ DROBNYCH , takich do 2k pooddawało akcje przez te pół roku/Ja lekko dokupowałem ,śledząc informacje ze spółki i Voodza/Ale też mi się wydaje że ta wyprzedana drobnica teraz odkupuje
Pokaż mi takiego co na tak słabym rynku w tydzień zarobił 15-20%/ Oczywiście takiego co nie konfabuluje Pisałem na tym forum wielokrotnie - jeśli nie masz przekonania co do ECHO to sprzedaj a nie wypisuj głupot i bredni Jeśli spółka płaci regularnie 5-7% dywidendę rocznie netto ; TO JAK TAKĄ SPÓŁKĘ ŚMIE tzw. INWESTOR NAZYWAĆ ŚMIECIEM!? Pozdrawiam , ale ludzi którzy mają tzw. oleum we łbie:))
Acha/Jeszcze na koniec/Tzw szybcy inwestorzy którzy chwalą się zyskami w granicach 15 i więcej procent , nawet miesięcznie, to w moim przekonaniu kłamią i z reguły traca pieniądze na GPW/Raz się uda , a 15 razy nie!:))
Dzis Piątek - wszyscy myślą o weekend ! Ale tu się bedzie działo od poniedziałku - nie zdziwie sie jak tu do konca czerwca bedzie 6.50 / 6.60 MOCNY SYGNAŁ KUPNA
Ktoś kupuje prawie bańkę akcji bo uważa że to bardzo dobra inwestycja-- ktoś sprzedaje prawie bańkę akcji bo uważa że to bardzo dobra cena żeby się tych akcji pozbyć -- kto ma rację czas pokaże
Przewaga tych co szkag trafia zdecydowanie wieksza , przykład to zamkniecie ponad 13 % . Poczekamy do WZ 29 czerwca ! Wtedy zobaczymy kto był bliźej trafnej oceny ! Pozdrawiam
A dla jasności życzę tutaj dwucyfrówki ale mam wątpliwości w związku z tym co się działo wcześniej czyli szybki podjazd pod 6,2 i półroczny zjazd aż do dzisiaj a wtedy też wszyscy pisali że za momentbędzie 7 czy 8 zł