• czas wchodzić Autor: ~xxx [194.50.158.*]
    przedział 0,27-0,29 jest ok
  • Re: czas wchodzić Autor: ~konik_polny [109.207.108.*]
    ta... 1,5 też był strasznie zaniżonym poziomem jeśli patrząc na potencjał i możliwości tej firmy.
    Na czym oni mają teraz zarobić? Bo nie jestem w temacie ;p
    Może ramowa umowa z NASA?
    buahahaha
  • Re: czas wchodzić Autor: ~007 [37.47.148.*]
    Jak obliczyć kurs danej spółki + -
  • Re: czas wchodzić Autor: ~arus [87.206.64.*]
    Kurs na obecną chwilę bardzo zdołowany panie konik..
  • Re: czas wchodzić Autor: ~Potencjalny [188.146.6.*]
    Dnia 2017-06-27 o godz. 21:56 ~arus napisał(a):
    > Kurs na obecną chwilę bardzo zdołowany panie konik..

a jakieś podstawy tego wywodu? Zdołowany bo? Na CIG też przy 1,5 mówili zdołowany mocno. Przy 1 zł, mówili że ktoś to specjalnie zdołował na minima, poniżej 1 zł już zaczęli wieszczyć 70 groszy a nawet 18.
    NIE KUPUJE SIĘ PAPIERÓW BO SĄ TANIE a kupuje się pod coś, jakiś potencjał na przyszłość. Czy ty tu widzisz jakąś przyszłość?
    Ja nie widzę ale skoro ty widzisz to kupuj.
  • Re: czas wchodzić Autor: ~arus [87.206.64.*]
    Nie przesądzaj. Po drugim kwartale może być bardzo pozytywna niespodzianka. Wtedy się okaże kto miał rację. Ja w działania tej spółki wierzę.
  • Re: czas wychodzić Autor: ~nn [89.74.107.*]
    Po 2 kwartale okaże się, że zysk pół mln zł za 2Q to za mało aby cena akcji była powyżej 10 gr
  • Re: czas wychodzić Autor: beon_olindy [31.11.172.*]
    I sugerujesz wycenę c/z - 7?
  • Re: czas wychodzić Autor: ~mgs [95.160.152.*]
    Ludzie... wystarczy pomyslec... zalozmy (a jest to zalozenie konserwatywne) ze Macro Games zarobi w tym roku 2 mln zł. Tutaj C/Z powinna byc CO NAJMNIEJ na poziomie 20 (popatrzcie na reszte spolek growych itp). Czyli mcap na poziomie 40 mln zł. Spółka bez zadnego infa jest warta 2 razy wiecej niz teraz, mam nadzieje ze w koncu oglosza cos wartego uwagi, to wtedy spokojnie powinno urosnac do 60-70 mln zł mcap, czyli 0,90-1,00 zł za akcję. Cierpliwości
  • Re: czas wychodzić Autor: ~j23 [37.47.7.*]
    Niby tak, ale zapewniano na forum tutaj, że Mgames to nie spółka produkująca gry a bardziej esport. W sumie po tej gierce w cukierki to rzeczywiście robić gier nie potrafią.
[x]
MGAMES 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.