ta... 1,5 też był strasznie zaniżonym poziomem jeśli patrząc na potencjał i możliwości tej firmy. Na czym oni mają teraz zarobić? Bo nie jestem w temacie ;p Może ramowa umowa z NASA? buahahaha
Dnia 2017-06-27 o godz. 21:56 ~arus napisał(a): > Kurs na obecną chwilę bardzo zdołowany panie konik..
a jakieś podstawy tego wywodu? Zdołowany bo? Na CIG też przy 1,5 mówili zdołowany mocno. Przy 1 zł, mówili że ktoś to specjalnie zdołował na minima, poniżej 1 zł już zaczęli wieszczyć 70 groszy a nawet 18. NIE KUPUJE SIĘ PAPIERÓW BO SĄ TANIE a kupuje się pod coś, jakiś potencjał na przyszłość. Czy ty tu widzisz jakąś przyszłość? Ja nie widzę ale skoro ty widzisz to kupuj.
Ludzie... wystarczy pomyslec... zalozmy (a jest to zalozenie konserwatywne) ze Macro Games zarobi w tym roku 2 mln zł. Tutaj C/Z powinna byc CO NAJMNIEJ na poziomie 20 (popatrzcie na reszte spolek growych itp). Czyli mcap na poziomie 40 mln zł. Spółka bez zadnego infa jest warta 2 razy wiecej niz teraz, mam nadzieje ze w koncu oglosza cos wartego uwagi, to wtedy spokojnie powinno urosnac do 60-70 mln zł mcap, czyli 0,90-1,00 zł za akcję. Cierpliwości
Niby tak, ale zapewniano na forum tutaj, że Mgames to nie spółka produkująca gry a bardziej esport. W sumie po tej gierce w cukierki to rzeczywiście robić gier nie potrafią.