• Dno i szajs!!!! Autor: ~Bako [94.254.129.*]
    Ta spółka to dno i jeszcze raz dno. Nie ma gorszej spółki, siedzę tu już pół roku i jest coraz gorzej, gdybym chciał teraz sprzedać że stratą to kurs by jeszcze zanurkował. Moja najgorsza inwestycja od kilku lat.
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~bb [80.94.29.*]
    Widzę tu pole do dodatkowego zarobku dla Spółki, wystarczy popozywać co bardziej krewkich akcjonariuszy za naruszenie dobrego imienia spółki :) myślę, że jak "dojadą" takiego grubego inwestora jak powyżej, to kurs od razu wybije pionowo w górę :D
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [94.254.129.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~Szambo [31.1.144.*]
    Proponuję bb abyś skitrał się w bekę po śledziach
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~Kolo [95.160.155.*]
    Czemu wypisujesz takie bzdury, przecież to jest forum i każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie.
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~Kolo [95.160.155.*]
    Oczywiście chodziło mi o kolegę bb.
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~bb [80.94.29.*]
    Pewnie, że można opisywać opinie o spółce - po to jest forum. Starajmy się jednak, żeby dyskusja była na poziomie i merytoryczna. Rozumiem, że kolega jest rozczarowany kursem (ja zresztą również) ale to nie upoważnia do rzucania błotem na spółkę. Każdy ma prawo do ochrony swojego imienia, osoby prawne również.

Art. 24. § 1.  Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny. 
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~Bako [94.254.128.*]
    To ja kolegę też powinienem pozwać za naruszenie mojego dobrego imienia za określenie ,,dojadą takiego inwestora".
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~axaa [89.78.46.*]
    Dnia 2017-06-21 o godz. 09:36 ~Bako napisał(a):
    > Ta spółka to dno i jeszcze raz dno. Nie ma gorszej spółki, siedzę tu już pół roku i jest coraz gorzej, gdybym chciał teraz sprzedać że stratą to kurs by jeszcze zanurkował. Moja najgorsza inwestycja od kilku lat.

No to sprzedawaj Waść:))Chętni do odbioru sie znajdą:))
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~HeHe [31.1.68.*]
    No cóż nawet p Echista dał nogę a tak pięknie zachwalał spółkę
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~Echista [89.69.190.*]
    Dnia 2017-06-21 o godz. 16:11 ~HeHe napisał(a):
    > No cóż nawet p Echista dał nogę a tak pięknie zachwalał spółkę

Wywołany do tablicy odpowiadam, że Echo zachwalałem i zachwalam, ale aktualnie posiadanie akcji tej spółki to raczej miłość nieodwzajemniona. Kto ma i nie zależy mu na obracaniu ten trzyma. Powtarzam spółka jest SUPER, posiadanie akcji w tym czasie należąc do 1,8% tzw. FF moim zdaniem już raczej nie bo na stały akcjonariat się nie pisałem. Kwestia nastawienia i co komu pasuje i czy wytrzyma do listopada/grudnia na jakieś wieści co w 2018, może zapowiedź D i jakaś spora zaliczka na święta..... Do tego czasu moim zdaniem będzie pewien dysonans pomiędzy super informacjami na temat samej spółki i jej budów, a tymi z giełdy opierającymi kurs akcji na info o sprzedaży i związanej z tym spodziewanej wysokości D w 2018. Udanych wakacji. Oby do grudnia :-)
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~Brzydal [94.254.240.*]
    I to jest racjonalne stanowisko. Spółka jest OK, a obrót akcjami to inna bajka - są od tego żeby nimi obracać. Pozdrawiam.
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~xxx [83.28.166.*]
    co jest "echista" odkupuje.
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~re [178.159.171.*]
    BUMECH rusza
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~mk [79.190.73.*]
    Co to, taki spokój?
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~xxx [83.28.166.*]
    "dno i szajs" to o czym tu pisać
  • Re: Dno i szajs!!!! Autor: ~voodz [213.192.71.*]
    Dnia 2017-06-23 o godz. 10:20 ~xxx napisał(a):
    > "dno i szajs" to o czym tu pisać

ja tylko pozdrowię tych którzy na mnie nagonkę robili