Ta spółka to dno i jeszcze raz dno. Nie ma gorszej spółki, siedzę tu już pół roku i jest coraz gorzej, gdybym chciał teraz sprzedać że stratą to kurs by jeszcze zanurkował. Moja najgorsza inwestycja od kilku lat.
Widzę tu pole do dodatkowego zarobku dla Spółki, wystarczy popozywać co bardziej krewkich akcjonariuszy za naruszenie dobrego imienia spółki :) myślę, że jak "dojadą" takiego grubego inwestora jak powyżej, to kurs od razu wybije pionowo w górę :D
Pewnie, że można opisywać opinie o spółce - po to jest forum. Starajmy się jednak, żeby dyskusja była na poziomie i merytoryczna. Rozumiem, że kolega jest rozczarowany kursem (ja zresztą również) ale to nie upoważnia do rzucania błotem na spółkę. Każdy ma prawo do ochrony swojego imienia, osoby prawne również.
Art. 24. § 1. Ten, czyje dobro osobiste zostaje zagrożone cudzym działaniem, może żądać zaniechania tego działania, chyba że nie jest ono bezprawne. W razie dokonanego naruszenia może on także żądać, ażeby osoba, która dopuściła się naruszenia, dopełniła czynności potrzebnych do usunięcia jego skutków, w szczególności ażeby złożyła oświadczenie odpowiedniej treści i w odpowiedniej formie. Na zasadach przewidzianych w kodeksie może on również żądać zadośćuczynienia pieniężnego lub zapłaty odpowiedniej sumy pieniężnej na wskazany cel społeczny.
Dnia 2017-06-21 o godz. 09:36 ~Bako napisał(a): > Ta spółka to dno i jeszcze raz dno. Nie ma gorszej spółki, siedzę tu już pół roku i jest coraz gorzej, gdybym chciał teraz sprzedać że stratą to kurs by jeszcze zanurkował. Moja najgorsza inwestycja od kilku lat.
No to sprzedawaj Waść:))Chętni do odbioru sie znajdą:))
Dnia 2017-06-21 o godz. 16:11 ~HeHe napisał(a): > No cóż nawet p Echista dał nogę a tak pięknie zachwalał spółkę
Wywołany do tablicy odpowiadam, że Echo zachwalałem i zachwalam, ale aktualnie posiadanie akcji tej spółki to raczej miłość nieodwzajemniona. Kto ma i nie zależy mu na obracaniu ten trzyma. Powtarzam spółka jest SUPER, posiadanie akcji w tym czasie należąc do 1,8% tzw. FF moim zdaniem już raczej nie bo na stały akcjonariat się nie pisałem. Kwestia nastawienia i co komu pasuje i czy wytrzyma do listopada/grudnia na jakieś wieści co w 2018, może zapowiedź D i jakaś spora zaliczka na święta..... Do tego czasu moim zdaniem będzie pewien dysonans pomiędzy super informacjami na temat samej spółki i jej budów, a tymi z giełdy opierającymi kurs akcji na info o sprzedaży i związanej z tym spodziewanej wysokości D w 2018. Udanych wakacji. Oby do grudnia :-)