oto chodzi ,wymęczyć ,zdołować ,zapuścić przekonanie, że to dno, inni zarabiają ,a ja z tym papierem nie dość że nie zarabiam to tracę każdego dnia, nie mowie dość, sprzedaję ,a potem rośnie jak ...qumak
Obstawiam że będzie obrona Częstochowy przy 3 zł i tu będzie być albo nie być. Jak być to marsz w górę na historyczna maksima. Jak nie być to czeka nas niebyt do 2zł. Parę oboli na oczy i dobranoc.
Gregu bo nie przewidzisz co dalej kiedy sie zatrzyma i kiedy odreaguje . Nastąpic to musi. J kupilem po 3.20 Za pare dni schodzi kaska mam nadzieje ze nie zjedzie pozniej ponizej trójki.
to że insiderzy kupuja to nic nie znaczy, kliniewski też kupował w kerdos ok 1,20 jak i brzoska w integerze po 180 . nic nie rozumiem. najgorsze to jest milczenie ze strony zarzadu powinni jakis komunikat wypuscic lub wywiad w parkiet wykupic
Za dużo tu OFE siedzi i oto efekty. Rekomendacje były na 5zł i to w sumie dawało do myślenia. Jak anal twierdzi żeby kupować to trzeba wiać ze spółki. No i efekty są :-/
Otoczenie giełdowe też lipne więc co tu się dziwić w sumie że leci na pysk. Popyt się ujawnił przy tych poziomach i to dobrze wróży na jakieś odreagowanie. Jedno pytanie czy nas nie zasypią. Mi dziś wpadło po 3,10. Zobaczymy co dalej. Strata na tą chwilę spora :-/
... w ogóle jest na GPW? Według informacji spółka jest rozsądnie zarządzana i rozwija się. w żaden sposób nie widać tego po cenie akcji. Czyli jak zwykle- najczęściej po to żeby wydrenować z gotówki drobny akcjonariat. W innym wątku jest o wykupie. To by się dało wtedy zrozumieć te ruchy ceny, głównie w dół. Tak to trochę idzie jak KOPEX.
Obstawiam że dziś wyrysują jakąś formację odwrócenia trendu. Młotek mi tu po głowie bije. Coś mi się wydaje że może to być sygnał do jazdy północnej. Pasuje to do poprzednich analiz.
Przecież tu od 2013 żadnej emisji nie było....???? Tak jak ktoś wcześniej napisał ktoś wychodzi i koniec kropka. A sporo takich elementów tu siedzi w akcjonariacie co może papierem sypać. I właśnie to robią. Nie zmienia to mojej oceny że akcji na rynku jest tu dużo za dużo. Ewentualnie może śmierdzieć tu wykupem własnym co będzie wielkim jednym dramatem i trzeba będzie się pogodzić ze stratą :-/
zapomniałeś o dwóch jeszcze /podobnie jak większość prywatne/ - mała w 14 i chyba 12 mln we wrześniu 15, ostatnia po 4,50 poprzedzona pięknymi rekomendacjami t r y g o n a do 6,3 a po tym systematyczny zjazd od tamtej pory przez prawie 2 lata. Oddałem ze stratą pól roku temu, ale wściekły regularnie tu zaglądam i czekam na 2,5 - 2,8 - biotechnologiczne dały piękne zwroty.
A możliwe że mi umknęło. Co do ceny 2,8 pln za papier to możliwe jak złamią długoletni trend wzrostowy. Wsparcie zadziałało więc na razie podstaw nie ma. Fundamentalnie też nie widzę powodów do spadków a branża z przyszłością. Jedyne co wiem to to że OFE to darmozja...y które potrafią nie jeden kurs zniszczyć.
Patrząc na wczorajszą sesję to ktoś skubał jednak po 600,700 akcji od 13:00 i to nagminnie. Uskubał tego trochę. Więc coś się tam buja.