Mają produkt który "zwolni" pewien % anestezjologów i ograniczy naukę wkłuć w kręgosłup "na żywym" pacjencie. No i dostali właśnie pozwolenie od FDA na dystrybucję w USA. Może mało merytorycznie ale wydaje mi się, że to clue jeśli chodzi o inwestycję w tę spółkę. Sam wszedłem za 10k tak, żeby nie przegapić okazji. :) Moim zdaniem warto przynajmniej wejść za część i poczekać na rozwój akcji bo tu się jeszcze będzie działo. :)
ff to tylko 5%, nikt mądry nie sprzeda teraz akcji, ktore zostały wykupione przez głównych akcjonariuszy już dawno. Kto ma akcje bedzie trzymał, to logiczne.
siedze na MM od prawie 3 lat - 40k , liczę że warto ale trzeba pamietac ze to chinczyk co z tego ze z usa , prawie wszystkie chinczyki na gpw wyciulały nas - np. JJ auto etc itd Ja trzymam - perspektywa 3 letnia min
Dawno tu nie zaglądałem, widzę że nic się nie zmienia, obrotu prawie nie ma. Też mam akcje, ale nie za dużo,. cisza na spółce, bo nie ma kto i czym handlować, ff tylko 4%, a główny inwestor akcje trzyma. To może świadczyć że wierzy w spółkę i jej przyszłość, to firma medyczna a tu zawsze młyn mieli wolno i gdy dograją wszystko i świat medyczny to zaakceptuje, to kapitał może być szybko 10 razy wyższy, akcje też. Trzymam, trochę przez ciekawość, trochę bo intuicja mi podpowiada że warto.
FDA jest od miesiąca, sprzedaż ruszy niebawem, a ktoś sprzedaje 25 sztuk po niższej cenie. Sama prowizja od tych 25 sztuk stanowi znaczny procent. Więc to mógł zrobić animator MMD, na zlecenie. Wniosek z tego taki, że wkrótce będzie dobre info i akcje pójdą w górę. Pozdrawiam wytrwałych.
Nie byłem tu 3 miesiące i widzą że nic się nie zmienia, ff zmniejszyło się do 1,67%, czyli Milestone dokupił. O co tu chodzi? Główny akcjonariusz ma ponad 98% akcji, moim zdaniem nie ma tu przewały, bo jaki sens grać pod kilkaset tys. złotych od drobnych, żaden. Zastanawiające tylko że, tu się nic nie dzieje i po cholerę weszli na GPW, ma ktoś jakiś pomysł> Dziwne to wszystko ale scenariusz moim zdaniem może być tylko jeden, duży skok w wartości spółki i dopiero dystrybucja papiera, pytanie kiedy to nastąpi.