• inwestycja w milestone Autor: ~bialy2727 [165.225.84.*]
    mam nadwyzki 15 tys czy warto zainwestować w spółkę ? proszę o merytoryczne opinie w/g mnie spółka godna uwagi
  • Re: inwestycja w milestone Autor: ~milek [176.105.140.*]
    Mają produkt który "zwolni" pewien % anestezjologów i ograniczy naukę wkłuć w kręgosłup "na żywym" pacjencie. No i dostali właśnie pozwolenie od FDA na dystrybucję w USA. Może mało merytorycznie ale wydaje mi się, że to clue jeśli chodzi o inwestycję w tę spółkę. Sam wszedłem za 10k tak, żeby nie przegapić okazji. :) Moim zdaniem warto przynajmniej wejść za część i poczekać na rozwój akcji bo tu się jeszcze będzie działo. :)
  • Re: inwestycja w milestone Autor: ~bialy2727 [165.225.84.*]
    dzieki tez tak myślę zaryzykuję splitu tu zadnego nie było myślę ze akcje wrocą sdo poziomu 8-9 zł
  • Re: inwestycja w milestone Autor: ~mm [79.185.58.*]
    ff to tylko 5%, nikt mądry nie sprzeda teraz akcji, ktore zostały wykupione przez głównych akcjonariuszy już dawno. Kto ma akcje bedzie trzymał, to logiczne.
  • Re: inwestycja w milestone Autor: ~master [188.252.107.*]
    siedze na MM od prawie 3 lat - 40k , liczę że warto ale trzeba pamietac ze to chinczyk co z tego ze z usa , prawie wszystkie chinczyki na gpw wyciulały nas - np. JJ auto etc itd
    Ja trzymam - perspektywa 3 letnia min
  • Re: inwestycja w milestone Autor: ~mm [79.185.204.*]
    Dawno tu nie zaglądałem, widzę że nic się nie zmienia, obrotu prawie nie ma. Też mam akcje, ale nie za dużo,. cisza na spółce, bo nie ma kto i czym handlować, ff tylko 4%, a główny inwestor akcje trzyma. To może świadczyć że wierzy w spółkę i jej przyszłość, to firma medyczna a tu zawsze młyn mieli wolno i gdy dograją wszystko i świat medyczny to zaakceptuje, to kapitał może być szybko 10 razy wyższy, akcje też. Trzymam, trochę przez ciekawość, trochę bo intuicja mi podpowiada że warto.
  • Re: inwestycja w milestone Autor: ~Ricky775 [188.146.107.*]
    Również tak myślę. Będzie lepiej. Najpóźniej w połowie września powinna zacząć się sprzedaż i wyniki się poprawią.
  • Re: inwestycja w milestone Autor: ~Ricky775 [188.146.40.*]
    FDA jest od miesiąca, sprzedaż ruszy niebawem, a ktoś sprzedaje 25 sztuk po niższej cenie.
    Sama prowizja od tych 25 sztuk stanowi znaczny procent. Więc to mógł zrobić animator MMD, na zlecenie.
    Wniosek z tego taki, że wkrótce będzie dobre info i akcje pójdą w górę.
    Pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: inwestycja w milestone Autor: ~mm [95.49.80.*]
    Nie byłem tu 3 miesiące i widzą że nic się nie zmienia, ff zmniejszyło się do 1,67%, czyli Milestone dokupił. O co tu chodzi? Główny akcjonariusz ma ponad 98% akcji, moim zdaniem nie ma tu przewały, bo jaki sens grać pod kilkaset tys. złotych od drobnych, żaden. Zastanawiające tylko że, tu się nic nie dzieje i po cholerę weszli na GPW, ma ktoś jakiś pomysł> Dziwne to wszystko ale scenariusz moim zdaniem może być tylko jeden, duży skok w wartości spółki i dopiero dystrybucja papiera, pytanie kiedy to nastąpi.
  • Re: inwestycja w milestone Autor: ~BOA [109.173.149.*]
    albo obowiązkowy skup za bezcen, już widzę moją stratę, cała ta spółka na NC to jakiś wałek, ale na naszej GPW to przecież nie nowość.
[x]
MILESTONE 0,00% 1,58 2023-12-18 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.