Nie, nie kupisz, bo ja zbieran powyżej tego. Czekam, aż mi się coś większego sprzeda i sukcesywnie dobieram. Przyjdzie taki dzień, że kilka osób będzie szlochać, jak do nich dotrze czym się różni inwestowanie od kółeczek. Nie ma drugiej tak niedoszacowanej spółki...
Dziękuję bardzo. Mam różne akcje - takie do "gry" i takie do inwestowania - EoN jest do zbierania i kiszenia - i tak ma być. I jeszcze raz - nie, nie "skubniesz za 5", bo poniżej 6 biorę każdą ilość.
Mobby tak wpadłem się przypomnieć. Ubranko masz ładne, ale to ja miałem rację, a wcale jakimś wyrafinowanym wieszczem nie jestem. W związku z tym, że nie dotrzymujesz obietnicy zbierania po 5 obniżam swoją potencjalną chęć zakupu do 3,6. Masz więc czego bronić.
Howk
Tu oprócz automatów pies z kulawą nogą nie zagląda
na gpw jest masa takich spółek zombie, wszystkie powinny być wywalone na pysk
za parę lat będziecie dokładnie w tym samym miejscu, mali się wymienia akcjami i juz inni będą pisać jaka to super spółka , niedoszacowana , itp
6,98 to teraz mrzonka
to idzie gdzieś na 3 zł i macie racje trupem wali na km a ten trup moim zdaniem brzmi: zdjęcie z giełdy, za bezcen i podzielenie się milionami zł jakie leżą na kontach EON
spójrz na wykres spójrz na obrót spójrz na cenę spójrz na obecne zyski nie licząc jednego wyskoku, który już się raczej nie powtórzy widzimy się przy 3, wtedy możemy mowić o jakimś niedowartościowaniu i zagrywce na 5
Póki co ... A co to ma wspólnego z rzeczywistością? To, że spółka ma solidne fundamenty i nic tego nie może zmienić - nawet ten szmatławy, ustalony przez automat kurs.
Dnia 2017-09-08 o godz. 15:47 ~petrodolar napisał(a): > ..... spółka ma solidne fundamenty i nic tego nie może zmienić - nawet ten szmatławy, ustalony przez automat kurs.
to kupuj od tego automatu skoro kurs jest taki dobry, bo rynek nie chce kupować, popytu brak
Kurs jest nie tyle dobry, co bardzo dobry. Nie kupuję, bo już mam tyle ile mi potrzeba. Uważam też, że mamy tutaj ogromne niedoszacowanie akcji.Jeżeli uważasz, że papier jest przewartościowany, to sprzedaj, kup co innego, wyjdź na spacer, ożeń się ... no niem co jeszcze...
Dnia 2017-09-12 o godz. 15:14 ~petrodolar napisał(a): > Jeżeli uważasz, że papier jest przewartościowany, to sprzedaj, kup co innego, wyjdź na spacer, ożeń się ... no niem co jeszcze...
Ja nie uważam, że papier jest przewatrościowany wręcz przeciwnie co nie zmienia faktu, że uważam też że nic dobrego się tu nie wydarzy rynek się nie myli, bądź myli się bardzo rzadko, a to daje do myślenie, więc spodziewam się jakiegoś dużego trupa w szafie lub zdjęcia z giełdy po np. 5,5 zł i wtedy Piech i kumple zaczną sobie wypłacać dywidendy i inne problemem też jest kreatura pod nazwiskiem Chmielewski, która na pewno nikogo, kto wie kim on jest nie zachęca do kupna nikt się tą spółką nie interesuje i to jest jej największy problem
https://invst.ly/54lxe . Świece, interwał tygodniowy. Alerty nowego minimum co jakiś czas przypominają o papierze, na dzisiaj trudno cokolwiek dobrego o nim napisać. W którą stronę pójdzie kurs? Tradycyjnie zobaczymy.
Brzydki wykres. Potencjały wzrostu z kwartału na kwartał spadają, a choć były wysokie potencjały od pierwszego wpisu. Zakładam, ze autor wątku liczy choć na odrobienie straty na tejże wyrafinowanej perełce.