• Koniec promocji na LSH? Autor: ~rupert [81.21.194.*]
    Maślana, co dalej z kursem? Jak oceniasz przejście na budownictwo modułowe?
  • Re: Koniec promocji na LSH? Autor: ~Pracownik [83.5.165.*]
    Nie ma żadnego budownictwa przez LS-a .
    Obroty są tylko dlatego że jest zaliczka na domki letnie do Chorwacji a właściwie na ich wyposażenie,
    cała hala w Studzienicach jest wypełniona pościelą, garnkami, stołkami, kubkami, bo LS w ten sposób robi obrót
    a na realizację projektu będzie musiał dołożyć z własnej kapsy...
    tak jest od początku firmy i na tym się zakończy wszystko... i to bardzo szybko...
  • Re: Koniec promocji na LSH? Autor: ~Maslana [149.254.235.*]
    Z tego co wiem to LS juz kilka lat temu testowal cube model ale chyba nic ciekawego nie wyszlo (domki na kolkach). To chyba dosc ciekawy kierunek ale czy dla LS? Nie sadze bo to wymaga stabilnej sytuacji i sporych nakladow na organizacje tego projektu. Tego LS nie ma. A co do kursu to niezmiennie twierdze, ze powinno osiagnac poziom smieciowki. Budownictwo jakiekolwiek dla LS moze byc biznesem, ale najpierw musi przejsc przez wyrzymaczke I poddac sie kuracji. Ze zmianami na gorze wlacznie. Wiecej pokory i sytematycznej poprawy a nie zabije skok na kase. To jak widac jest wydmuszka I jesli ktos ma nadzieje na wzrost to sie nadzieje.
  • Re: Koniec promocji na LSH? Autor: ~andrzej [94.254.146.*]
    To w jakim kierunku mają iść i jak wytłumaczysz ich wynik finansowy w 1Q 2017?
  • Re: Koniec promocji na LSH? Autor: ~Maslana [213.78.71.*]
    A kto pyta? A z reszta bez roznicy. Wynik mogl byc zrobiony na wiele sposobow I nie pytaj mnie jakich uzyli do tego narzedzi no nie siedze w srodku. A w jakim kierunku maja isc juz nie tylko ja sie tutaj wypowiadalem. Jako wydmuszka daleko nie zajda, a jak zrobia wwnetrzne porzadki to maja jako taka szanse. Nie bede sie powtarzac, poczytaj na forum.
    Jedno czego wlasnie nie powinni teraz szukac to rozdmuchiwania i kontraktow, bo nie sa w stanie je przerobic. To chore ambicje I brak elementarnej wiedzy menadzerskiej, o warsztacie juz nie wspomne. Nabrac kasy i jakos to bedzie to jest recepta na sukces. Moze w ubezpieczeniach tak, bo wlasnie prezes powiela znany mu skad inad schemat z ubezpueczen.
  • Re: Koniec promocji na LSH? Autor: ~Monitoring [77.101.215.*]
    Dajesz się wypuścić Maslana. Nieważne, że to ta sama osoba wciąż wypisuje niby to pytania, niby zaczepki. Czy słyszałeś kiedyś o argumentach za LS (poza pobożnymi życzeniami) i kapitalizacją? Przecież to forum ani nie wybawi tej spółki od bankructwa, ani się do tego nie przyczyni. Słuszna uwaga, że live motywem dla LS jest zbieranie kasy z rynku. Wykiwani stanowią już niezły orszak żałobny. Nawet jak ogłoszą, że podpisali kontrakt na 100 mln to i tak z tego nic nie będzie. Przecież LS nie ma najmniejszych zasobów do bycia GW, została wystawiona w imieniu innych firm, gdzie właścicielami są akcjonariusze LS. Wystawili LS do przetargu i jak przyjdzie godzina prawdy, nie zawahają się, żeby LS pogrzebać. Interesy swoje zapewne zrealizowali lub realizują usilnie teraz. Te wszystkie śpiewki o nowej strategii, nowy prezes co niczego przez kilka miesięcy nie uczynił, nowiny o kontraktach to mydlenie naiwnych oczu. Jak ktoś ma ochotę się pobawić w "dochodzeniowca" i rozejrzy się w internecie za powiązaniami akcjonariuszy, szybko zobaczy jakie to towarzystwo wzajemnej adoracji. Każdy boi się o swoją część i lepią te podwyższenia kapitału niczym pierogi bez nadzienia. Aż w końcu wybije godzina prawdy, a wtedy poleci w dół niczym worek cementu. Poczekam na ten moment bo to zawsze jest ciekawy spektakl.
  • Re: Koniec promocji na LSH? Autor: ~Maslana [149.254.234.*]
    A niech sobie mysla co chca. Ja sobie siedze w lozy I obserwuje ten zenujacy cyrk. To towarzystwo, wzajemnie sie adorujace, bedzie za chwile wzajemnie sie obrzucac i kazdy bedzie ciagnal w swoja strone az wydmuszka wyzionie ducha. Poczytalem tez o tej podobno cud technologii. Polecam wszystkim! To jest lipa na potrzeby wygrania kasy unijnej. A teraz nie wiadomo co zrobic z tym goracym kartoflem.
  • Re: Koniec promocji na LSH? Autor: ~andrzej [94.254.146.*]
    Ciekawe masz podejście. Mi byłoby szkoda czasu na pisanie na forum. Jak dla mnie to ten rok pokaże w jakim tempie będzie się rozwijała spółka.

• Re: Koniec promocji na LSH? Autor: ~Maslana [149.254.235.*]
    Chciales powiedziec ze czas pokaze w jakim tempie bedzie sie zwijac! To zalezy jak beda knocic kontrakty. Moim zdaniem jak sie zacznie to pojdzie szybko. Ta firma nie ma tyle czasu a Ilosc naiwnych stale maleje.
    O moje podejscie sie nie martw. Juz mnie tu na forum naciagaczem na spadki nazywales, innym razem ze wypisuje bzdury, wiec chyba wiesz jakie mam podejscie. Sa spolki w ktore mozna inwestowac, ale to na 100% nie jest LS.
[x]
LSTECHHOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.