• Łódź Nowa Dzielnica Autor: ~voodz [213.192.71.*]
    Nowa Dzielnica to osiedle powstające przy ul. Wodnej 23 w tętniącym życiem nowym centrum Łodzi. To doskonale skomunikowane osiedle otoczone zielenią i ciszą. Parki, ścieżki rowerowe, muzea, kina czy ulica Piotrkowska są na wyciągnięcie ręki.
    Na pierwszy etap inwestycji składać się będzie 86 mieszkań o powierzchni od 23 do 123 m2. W inwestycji przewidziano mieszkania jedno i dwu-poziomowe. Na ostatniej i przedostatniej kondygnacji budynku część lokali posiadać będzie tarasy o powierzchniach do 80 m2.
    Osiedle inspirowane jest zasadą współdzielenia. To przestrzeń szyta na miarę, o której decydują jej mieszkańcy.

http://nowadzielnica.pl/
  • Re: Łódź Nowa Dzielnica Autor: ~Bako [94.254.130.*]
    Tutaj wszelkie pozytywne informacje nie powodują wzrostu kursu akcji Echo. To jest wbrew logice, na innych spółkach takie informacje powodowały by systematyczny wzrost kursu akcji.
  • Re: Łódź Nowa Dzielnica Autor: ~fanechowy [159.205.82.*]
    Niestety, ale taka jest polityka pana Sołowowa (tutaj poprzez Lisala), w każdej spółce. Kursy jego spółek nie rosły i nie rosną (vide: Synthos, Cersanit, Echo - to kursowe gnioty). Dlaczego tak jest ? Ano dlatego, aby w razie decyzji o wyjściu z giełdy odkup był po jak najniższej cenie. Ja liczę na dywidendy.
  • Re: Łódź Nowa Dzielnica Autor: ~xxx [83.28.74.*]
    im dłuższa konsolidacja,tym większe wybicie-pzdr
  • Re: Łódź jarzebinowe.com Autor: ~Era [188.166.22.*]
    Jasne, większe wybicie, jeżeli oni tak dbają o swoją reklamę na wszystkich inwestycjach jak na jarzebinowe.pl to kiepsko to wróży.
    Oglądałem tam mieszkania i szukałem info. o osiedlu znalazłem to jarzebinowe.com,

Masakra jakaś jeżeli nawet nie dbają o zabezpieczenie podstawowych domen.
  • Re: Łódź Nowa Dzielnica Autor: ~kanapa [176.221.120.*]
    Niby kto ma wyjść z giełdy?Chyba nie Echo,które właśnie wyemitowało obligacje za 100mln i ma chyba zamiar powtórzyć emisję.
  • Re: Łódź Nowa Dzielnica Autor: ~kanapa [176.221.120.*]
    Spółka prywatna,a atmosfera wokół niej i tworzony image.jak na najbardziej zaniedbanej spółce skarbu państwa i to takiej gdzie kierownictwo tworzą ludzie z partii opozycyjnej.Włodarze Echa nie potrafią,czy nie chcą stworzyć przychylnej atmosfery wokół Spółki?
[x]
ECHO 0,75% 5,40 2026-02-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.