Dnia 2017-06-16 o godz. 07:29 ~WłodekzGdyni napisał(a): > Dnia 2017-06-14 o godz. 21:07 ~Fanelus napisał(a): > > Ale o co chodzi??? > > > TROLING czy temat do góry :-)) > > Jak to o co? > O cenę oleju napędowego który jest znaczącym składnikiem kosztu działania Mtrans >
widze wlodek z gdyni nie posiada spolki ale nadaje na forum jak stary naganiacz wujek dobra rada bez akcji,nierozumiem po co tak klepiesz na forum skoro niechcesz spolki to po co tu siedzisz i nas informujesz kazdy ma swoj rozum a nie na podstawie twojej klepaniny bedzie wchodzil czy wychodzil.ps pochwal sie jakie to ty masz perly
Dnia 2017-06-16 o godz. 07:37 ~konrad napisał(a): > Dnia 2017-06-16 o godz. 07:29 ~WłodekzGdyni napisał(a): > > Dnia 2017-06-14 o godz. 21:07 ~Fanelus napisał(a): > > > Ale o co chodzi??? > > > > TROLING czy temat do góry :-)) > > > > Jak to o co? > > O cenę oleju napędowego który jest znaczącym składnikiem kosztu działania Mtrans > > > > widze wlodek z gdyni nie posiada spolki ale nadaje na forum jak stary naganiacz wujek dobra rada bez akcji,nierozumiem po co tak klepiesz na forum skoro niechcesz spolki to po co tu siedzisz i nas informujesz kazdy ma swoj rozum a nie na podstawie twojej klepaniny bedzie wchodzil czy wychodzil.ps pochwal sie jakie to ty masz perly
Kolego ~konrad, nie posiadam spółki , nawet Minox spółki nie posiada, ma tylko pakiet akcji. Skąd wiesz że nie mam akcji spółki, pytałeś wróżki? Także ty nadajesz na forum i to niejednej spółki a ja nie mam o to pretensji. Gdzie ja napisałem że nie chcę spółki? Nie naganiam na wzrosty ani na spadki w w odróżnieniu od Ciebie gdy pisałeś o cenie 30 groszy... Na forum każdy może pisać i nie miejmy złudzeń że moje, twoje lub jakiekolwiek posty znacząco wpłyną na kurs akcji A w tym wątku odpowiedziałem że cena ropy ma znaczenie dla Mtransa i tyle... Pozdrawiam.