tylko nawet jesli kauczuk byłby po 3 to i tak zyski są rekordowe. 1 kwartał to tyle co ubiegły rok 2 kwartały razem.
a ceny kauczuku to spekulacja bo jeśli na koniec roku zysk będzie to nie ma sie nic do ceny.
wiec moze mi ktoś zdradzi kiedy I kwartał był taki jak w tym roku
rok temu w 2016 kiedy był to rekordowy rok dla SYNTHOS => 1 KWARTAŁ TO BYŁ MILIARD A ROK 2017 I KWARTAŁ TO PRAWIE 2 MILIARDY => PRAWIE TYL CO 2 KWARTAŁY TAMTEGO ROKU
WIEC MOZE MI JASIENICE ;) TĄ WASZĄ WYCENE
firma ma tyle w I kwartale co przez pół roku w 2016 a wy wycene robicie 2,5 ;) bo kauczuk bedzie 4 ;)
Dla mnie jesteście naganiaczami którzy pracują dla tych co skupują akcje. Kauczuk spada ale tylko na chwilę przekroczył 180, potem było odbicie i dzisiaj znów wzrost prawie 190. Tamte ceny akcji odzwierciedlały kauczuk po 150. Tak przy okazji średnia cena za ostatnie trzy miesiące to 215, za ostatni miesiąc to 199. Także będą zyski w drugim kwartale. Nie wiem ile wam płacą ale chyba nie dużo bo serwis kiepski.
Nic im nie płacą bo to kapuściane... Niech piszą niech sprzedają jak grają spekulacyjnie. Ja tam czekam a jak faktycznie spadnie to i pakiecik wpadnie do portfela.