Czemu pylon jest w tak niskiej cenie ? Podobno gielda widzi przyszlosci ale mam wrażenie że o tej spółce zapomniała lub tez komuś mocno zależy by w takiej był . Fakty zaczynają przeczyć gieldowej wycenie.
Informacje niebawem. W czerwcu ubiegłego roku było 184 zestawy, ciekawe czy tegoroczny czerwiec będzie lepszy? W zasadzie to jednak zabawy, bo fakt wzrosty są ok. 20% ale tu nie chodzi o 20% tylko min. 120% by firma mogła stabilnie funkcjonować. Wzrost organiczny do tych poziomów może jeszcze potrwać, tym bardziej że początkowa dynamika zawsze jest wyższa- co zresztą wyraźnie widać.
Dziękuję za odpowiedź ktk , czasem mam wrażenie że ten wysyp uczestników forum robi jedna osoba bo tygodniami nikt nic nie pisze i nagle jednego dnia minuta/godzina po minucie/godzinie jest toczona konwersacja , dziwnie to wygląda . Ktk mam jeszcze pytanko , co znaczy niebawem ? tydzień /miesiąc / ? Jeszcze raz dzięki ktk za odpowiedź . Pozdrawiam
To nie tak, tu każdy zagląda czasami i patrzy czy coś ciekawego się dzieje. Nawet jkl wpada pomimo tego, że rok temu wysypał wszystko i poszedł na CDR. A co do tego kiedy - to raczej jest pytanie czy w ogóle, bo na ten odpał to wszyscy czekają 3 lata :D
Wiem wiem Kościuszki tak tylko napisałam , odpał ? coś na to ostatnio nawet nie liczę ale zapewne niebawem coś powinno się zacząć dziać na papierze /przynajmniej mam nadzieję ale ci co zostali na pylonie raczej nie zajmują się spekulacją i jak już wlazł to długo jescze nie wyjdzie . Kiedyś czyli 3 lata temu marzyłam( już teraz wiem to na 100procent) że sprzedam po zł ileś ale niestety firma inwestuje /drukuje/bierze dotacje/potem znów drukuje itd , niby dobrze bo się rozwija , niby dobrze bo zwiększają się jej możliwości ale pozostaje ,,ale" . Pozdrawiam