• W końcu .... Autor: ~KAKA [91.123.188.*]
    scalanie czyli poniedziałek ostatni dzień notowań . Ciekawi mnie czy 03. lipca otworzy się po 10 zł ?
  • Re: W końcu .... Autor: ~szeryf158 [94.254.178.*]
    Jak to rozumieć ? Ile będę miał kasy (oczywiście teoretycznie) po scaleniu przy 1000 akcji w tej chwili, bo nie bardzo mogę się w tym połapać . Dzięki za wyrozumiałość i odpowiedz
  • Re: W końcu .... Autor: ~hmmm [66.249.93.*]
    Na tym forum ciężko dostać rzetelną odpowiedź więc radzę udaj się do biura maklerskiego i zapytaj profesjonalisty.
    Po spaleniu będziesz miał 19 razy akcji mniej. Które będą warte 19 razy więcej. Czyli Wartosc Twójego portfela sie wogule nie zmieni - tak to rozumie.
  • Re: W końcu .... Autor: ~KAKA [91.123.188.*]
    BARDZO DOBRZE ROZUMIESZ !!!!!!
  • Re: W końcu .... Autor: ~mpawlaq [79.110.192.*]
    plus zeby odzyskac kase kurs po scaleniu musi pokonac dluzsza droge, ale jest to teoretycznie lepsze rozwiazanie bo jest mniej akcji. Gozej jak nikt tego nie bedzie chcial kupowac to mozna jeszzce wiecej stracic :( Ja siedze od ,043 i trzymam nauczony tym ze nawet jak spadnie to po kilku latach sie podnosi.
  • Re: W końcu .... Autor: ~Bolek [89.76.199.*]
    Dzisiaj ostatni dzień notowań przed zawieszeniem.Czy:
    a. będzie wysyp
    b.będzie zbiórka
    c.nic się nie stanie?
  • Re: W końcu .... Autor: ~KAKA [91.123.188.*]
    Kolego o czym Ty piszesz?moim zdaniem nie ma akcji na rynku , ten kto kupował drogo trzyma i czeka na scalanie . Po scalaniu będzie po 3,04 zł ale po ile się otworzy ????? to już inna sprawa . Ja stawiam na ok. 5 - 6 zł .Po scalaniu to już będą notowania ciągłe . Zobaczymy . Pozdrawiam posiadaczy akcji .
[x]
PCGUARD 0,00% 0,38 2009-03-20 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.