Dnia 2017-06-13 o godz. 09:58 ~Andrzej napisał(a): > Dla wyjaśnienia to ja wrzuciłem ten film- Andrzej kochany przez xyz i XXL. Powyżej mamy nową linię do produkcji ręczników papierowych
Mamy nową linię ? Ty jesteś posiadaczem tej linii ? Ty jesteś posiadaczem jakiegoś pakieciku wirtualnych akcji na których mocno popłynąłeś i zostało ci wklejanie filmików. Wystarczy spojrzeć na aktualny arkusz zleceń żeby zobaczyć gdzie rynek ma tą nową linię. Z tej mąki nie będzie już chleba. Cudem będzie jak dojdzie tutaj przed bessą do jakiejś spekulacyjnej podbitki w okolice 4-4,5 zł. Nie ma raportu, nie ma żadnych komunikatów, nie ma żadnego popytu. Jest za to nowy filmik Andrzeja :-)
Dnia 2017-06-13 o godz. 10:11 ~XXL napisał(a): > Mamy nową linię ? Ty jesteś posiadaczem tej linii ? > Ty jesteś posiadaczem jakiegoś pakieciku wirtualnych akcji na których mocno popłynąłeś i zostało ci wklejanie filmików. > Wystarczy spojrzeć na aktualny arkusz zleceń żeby zobaczyć gdzie rynek ma tą nową linię. > Z tej mąki nie będzie już chleba. Cudem będzie jak dojdzie tutaj przed bessą do jakiejś spekulacyjnej podbitki w okolice 4-4,5 zł. > Nie ma raportu, nie ma żadnych komunikatów, nie ma żadnego popytu. > Jest za to nowy filmik Andrzeja :-) >
Ja kupuje a kiedyś to się zwróci, a jeśli się nie zwróci to będę musiała ogłosić upadłość. Będę miała ważny powód bowiem jeśli wyniki nie są sfałszowane to ta spółka będzie musiała kosztować 10 zl
Dnia 2017-06-13 o godz. 09:58 ~Andrzej napisał(a): > Dla wyjaśnienia to ja wrzuciłem ten film- Andrzej kochany przez xyz i XXL. Powyżej mamy nową linię do produkcji ręczników papierowych
xyz ale musisz mieć smutne życie pisząc bez przerwy na forum. Tym bardziej nie mając akcji. Brak rodziny? Brak przyjaciół? Tylko klawiatura i dostęp do neta aby hejtowac. To skoro Peixin Ciebie i Twojego kolegę być może w jednej postaci XXL nie interesuje Zakup Peixin to zapytam... w jaka spółkę Wy inwestujecie? Tylko proszę o rozsądna odpowiedź, bo niestety każda inna utwierdza mnie, że jesteście d.b.l.m.