• Ciagna do gory.... Autor: ~Maslana [213.78.71.*]
    Cyrk ruszyl? Czyzby mieli rzucic jakies jedno ze swoich cudownych "info" ?
  • Re: Ciagna do gory.... Autor: ~Donald_Trump [80.231.42.*]
    Tak , nowe info , najcudniejsze z cudnych .

Maslana do rady nadzorczej , bedzie nadzorowal prezesa .

Idzie na polnoc bo tak ma byc , tak jest zapisane w ksiegach . A ksiega jest tylko jedna i tylko jej trzeba wierzyc.

Mowa o biuletynie LSTECH , tam tez pewnie powstanie ramowka " Maslana rady i porady"
  • Re: Ciagna do gory.... Autor: ~Maslana [213.78.71.*]
    Hahaha :) brawo! Czyli ksiega to oltarzyk :) w tych ksiegach jest tez napisane czy w Klewkach ladowali marsjanie? Proponuje zebys juz przestal brac i zdjal rozowe okulary.
    A z ta RN to przesadziles. Nikt rozsadny by tam nie wchodzil, zwlaszcza teraz, a co dopiero ja.
    A, I nie koncentruj sie na Maslanie bo to nie na twoje szare komorki. Zajmij sie tym, w czym jestes najlepszy - oglupianiem i klaka.
  • Re: Ciagna do gory.... Autor: ~Donald_Trump [80.231.42.*]

...żuławy wislane i nizej...dno ..dno

Moje szare komorki sa jeszcze w bardzo dobrej formie , nie mam zamiaru nikogo obrazac ale chyba wiesz co mysle....

Powiem to co mowi zwykle Bogus Linda ... "Nie chce mi sie z wami gadac "

• Re: Ciagna do gory.... Autor: ~Maslana [149.254.234.*]
    Popatrz sobie w oltarzyk to ci od razu zolteczko wyskoczy. Nikt cie nie zmusza do pisania. Dla mnie wystarczy ze popatrze na to wyprawiacie w tej spolce.
  • Re: Ciagna do gory.... Autor: ~Maslana [149.254.235.*]
    Zawsze na koniec dnia ratuja kurs za pare groszy :) a potem wyciagaja z tego falszywe wnioski ze wzrasta kurs. Trzymac chlopcy trzymac! Wisi na wlosku a prezes nie zyczy sobie spadku.
[x]
LSTECHHOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.