• Gdzie są kulki ? Autor: ~BROK [5.172.238.*]
    http://gazownictwo.wnp.pl/pgnig-metan-z-pokladow-wegla-duzo-wieksza-szansa-niz-gaz-lupkowy,299872_1_0_0.html
  • Re: Gdzie są kulki ? Autor: ~potencjal [209.93.6.*]
    dobry temat oby nie skonczylo sie jak zawsze- ROZMAWIAMY
  • Re: Gdzie są kulki ? Autor: ~Zaciekawiony [92.238.204.*]
    Oj Brok dołączyłes do grona posiadaczy akcji i teraz naganiasz na kupno po tak długim czasie wmawiania wszystkim ze ta spółka jak i cała grupa to bankrut.
    W takim razie witam wśród posiadaczy akcji, wiesz co nas różni? Od razu ci odpowiem. Jak kurs spadnie o grosz to ja stracę mały procent bo tak długo tu jestem ty natomiast stracisz 20% jeżeli udało ci się kupić po 5 groszy. I tak życzę Ci powodzenie ale tylko dla tego że ja w tedy też odniosę sukces.
    Pozdrawiam
  • Re: Gdzie są kulki ? Autor: ~BROK [37.249.96.*]
    Dnia 2017-06-11 o godz. 16:38 ~Zaciekawiony napisał(a):
    > Oj Brok dołączyłes do grona posiadaczy akcji i teraz naganiasz na kupno po tak długim czasie wmawiania wszystkim ze ta spółka jak i cała grupa to bankrut.
    > > W takim razie witam wśród posiadaczy akcji, wiesz co nas różni? Od razu ci odpowiem. Jak kurs spadnie o grosz to ja stracę mały procent bo tak długo tu jestem ty natomiast stracisz 20% jeżeli udało ci się kupić po 5 groszy. I tak życzę Ci powodzenie ale tylko dla tego że ja w tedy też odniosę sukces.
    > > Pozdrawiam
    Zacytuj choć jeden akapit w którym zachęcam do kupna. Nie znajdziesz takiego.
    Nic się fundamentalnie nie zmieniło, grupa zmierza na dno.
    Różni nas to że ja tu jestem jedynie spekulacyjnie, mnie wystarczy jak zarobię 200% nie jestem aż tak pazerny.
    Ty potrzebujesz żeby kurs urusł o pare TYSIĘCY procent aby wyjść na zero.

• Re: Gdzie są kulki ? Autor: ~zarobas [178.42.100.*]
    Nie wmów @Brok baltic wzrośnie na 0.2zl? Chyba z ciebie taki sam optymista jak z @Optymisty.
    Ja uważam, że bez pozytywnego infa, bez uruchomienia przynajmniej ecr nie ma szans
  • Re: Gdzie są kulki ? Autor: ~BROK [95.40.148.*]
    Dnia 2017-06-12 o godz. 09:55 ~zarobas napisał(a):
    > Nie wmów @Brok baltic wzrośnie na 0.2zl? Chyba z ciebie taki sam optymista jak z @Optymisty.
    > Ja uważam, że bez pozytywnego infa, bez uruchomienia przynajmniej ecr nie ma szans

Dla mnie wzrost 200% z poziomu 5 gr to raptem 15 gr. Są to okolice najbliższego oporu.
  • Re: Gdzie są kulki ? Autor: ~zarobas [178.42.100.*]
    Liczyłem od 0.06 to będzie 0.18 zł czyli w porywach optymizmu do 0.2.
    Przecież kupując po 0.05 nie ma szans sprzedać z zyskiem by to zrobić musi być kupno po 0.06.
    Taki byl mój to myślenia.
  • Re: Gdzie są kulki ? Autor: ~mm [5.172.255.*]
    Kulki można znaleźć na polach za zakładem a może teraz już nawet na terenie zakładu - kulki pod nazwą "Baranie Bobki"
    kto chce może sam sprawdzić -więc sukces tuż tuż
[x]
BALTICINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.