MAM NADZIEJE ŻE INFO SIĘ POKAŻE NIE JUTRO TO W PIĄTEK JESTEM PEWNY ŻE OBLIGACJE DOBRZE SIĘ SPRZEDAŁY A TO POZWOLI NA DALSZY ROZWÓJ SPÓLKI PONADTO FUNDUSZ DOBIERZE AKCJI I PRZEKROCZY 10% A TO ZAPEWNI NAM DUŻE WZROSTY POZDRAWIAM AKCJONARIUSZY
Fundusz już dobrał swoje dwadzieścia parę K akcji i wystarczyło to do zwiększenia zaangażowania, brali akcje po 0,60 groszy i to nie oni teraz ciągnęli tylko spekuła , a po ile ubiorą tych na górce? tego nie wie nikt .popyt jest mały , tylko ich batoniki podtrzymujące kurs , mają mały problem jak nagonić nowych na zakupy :)
JEŻELI MOCNA SPEKUŁA TO DOBRZE SPÓLKA JAK ŻADNA Z NC PRZYNOSI ZYSKI MOŻLIWE PRZEJĘCIE INNEJ SPÓLKI WIEDZĄ CO ROBIĄ POJADĄ W GÓRE KOREKTA NA MINIMALNYM OBROCIE WZROSTY RZĘDU 4-5 KROTNIE WIĘKSZYM :) COŚ KASY MAM USTAWIE SIĘ JESZCZE INFO DOJDZIE SPOKOJNIE ----- SPÓLKI NIE TRZA REKLAMOWAĆ JEDYNA TAKA W POLSCE A TO WYSTARCZY :)
ja opylam i to szybko czytałem projekt ustaw emisja akcji ma być dla zarządu dla pracowników motywacyjne dostaną akcje po 20 gr to stare akcje wywalą teraz na górce ja tam mięsem armatnim nie chce być dobieram jednak surfland dzięki pozdrwaim
Czy ta tym forum jest jakiś moderator? Gość, który podpisuje się m.in. jako Jacek nie dość, że nagrania na inną spółkę na forum FKD to jeszcze podaje nieprawdziwe informacje i wprowadza w błąd... No do cholery, jest jakiś?
Chłopie nie naganiaj bezczelnie. Emisja akcji dla Zarządu + dla kadry menedżerskiej niższego stopnia. Więc gdzie widzisz ten wzrost, przy takim rozwodnieniu kapitału. Bzdura. Chcesz sprzedać sam na górce i ubrać nieświadomych inwestorów w akcje na górce lub zrobić kolejne kółeczko. Wypad stąd naganiaczu. Rozwodnienie kapitału zawsze wiąże się ze spadkiem ceny i tutaj też nas to czeka i obecnie może być nawet w okolice 1,0- 1,20 zł.
A jednak dopiero teraz bedzie korekta. Cos podejrzanie dlugo nie ma informacji o obligacjach. W przypadku niepowodzenia zejscie ponizej zlotowki. Tak to widze na chwile obecna.
powoli wywalają zeby paniki nie robić i tak co dzień mogło być dobrze ale emisja i strata za 2016 plus niewiadoma z obligacjami nie widze tego czeka na 80 gr
czlowieku kup i poczekaj na 2zł...nie interesuja mnie obsuwy w trakcie sesji..wczoraj i przedwczoraj bylo podobnie -10% a na koniec -1, - 2 %..leszczyna sie wysprzedaje a oni powoli podkupuja..proste i logiczne