...o troszkę zainteresowania spółką GENESIS ENERGY, która za kilka dni w tabelach giełdowych zmieni nazwę na MEDICAL CANNABIS. Jako że branża medyczna cieszy się ostatnio dużym zainteresowaniem, a spółka nie poinformowała jeszcze o swoich planach, warto by ją troszkę odpytać. Ostatecznie w Polsce nazwa MEDICAL CANNABIS czyli MEDYCZNA MARIHUANA może budzić spore emocje. Dodajmy, że rezygnując z dotychczasowej działalności spółka szuka kupca na wyjątkowy patent na przerób odpadów plastikowych na paliwa. Oraz na bazę paliwową. I my - bardzo drobni akcjonariusze - chcielibyśmy wiedzieć, ile spółka chce za to dostać ;-) Może to pomoże :-)
Drogi Bankierze, gdyby były jakiekolwiek problemy z wyborem rozmówcy ze strony spółki, uprzejmie podpowiadamy, że w lutym do rady nadzorczej powołano Piotra Goślińskiego, o którym przeczytaliśmy w komunikacie: Piotr Gośliński – związany z rynkiem kapitałowym od kilkunastu lat. W latach 2006-2010 pracował jako dziennikarz finansowy w wiodących dziennikach ekonomicznych. W kolejnych okresach doradzał komunikacyjnie emitentom giełdowym. Jest zwolennikiem prowadzenia maksymalnie transparentnej polityki informacyjnej przez spółki giełdowe. Szanowny Bankierze - kolega dziennikarz po fachu i w dodatku "zwolennik prowadzenia maksymalnie transparentnej polityki informacyjnej przez spółki giełdowe". Szanowny Bankierze - nic, tylko korzystać! Czekamy na wieści z MEDYCZNEJ MARIHUANY i pozdrawiamy serdecznie :-)
Doktorze Wezol w końcu na naszym forum zaczynają pojawiać się posty bo przez ostatnie tygodnie to jak bym gadał do ściany proszę o rozkręcenie troszkę tego forum z pozdrowieniami Le
Dnia 2017-06-07 o godz. 20:28 ~Le napisał(a): > Doktorze Wezol w końcu na naszym forum zaczynają pojawiać się posty bo przez ostatnie tygodnie to jak bym gadał do ściany proszę o rozkręcenie troszkę tego forum z pozdrowieniami Le
Bardzo dziękuję za miłe słowa i wiarę w moje możliwości, ale nie wiem, czy podołam -:) Chyba nie mam talentu do roli animatora wątku. Coś tam mogę skrobnąć, ale - jak pewnie my wszyscy - wolałbym czytać komunikaty spółki, niż nasze posty. Myślę, że te komunikaty szybko się pojawią - tak jak i artykuły w mediach - i wszyscy będziemy mieli o czym dyskutować. Nie da się chyba nie pisać o MEDYCZNEJ MARIHUANIE NA GIEŁDZIE. Poczekajmy na info o zmianie nazwy w tabelach giełdowych. No i może Bankier pokaże, że potrafi jako pierwszy z mediów pogadać z ludźmi MEDICAL CANNABIS. Pozdrawiam serdecznie wszystkich liczących na przygodę z Medyczną Marihuaną ;-) I jej głównym akcjonariuszem, czyli firmą o nazwie RX, czyli Recepta, czy Na Receptę. Tu musi się coś wydarzyć, a my nie jesteśmy nawet na wstępie początku tej drogi.