Dnia 2017-06-09 o godz. 08:15 ~moss napisał(a): > Czy tylko ja mam wrazenie ze ktoś delikatnie sobie zbiera ? > I to z ukrytego jak np wczoraj ? ---------------------------------------------------------------------------------- Tak to ostatnio wygląda. Żałuję, że troszkę nie dobrałem w okolicach 0,9-1,0 bo coś się tu szykuje najwyraźniej.
będzie już w tym roku na tym walorze gdyż wystarczy przyjęcie 0.01% wartości rynku ,które jest niby małe a oznacza sporo milionów dla tej branży.Ja podejrzewałem ,że ten czas będzie właśnie w tym roku i się okaże.
Jak poszła w tydzień +400% a z każdym raportem było więcej strat to wyrzucili na jednolite. Ale weryfikacja jest co kwartał. Wszyscy tutaj mamy nadzieje rychłego powrotu, chociaż jak ktoś chce załadować w dobrej cenie to ma (miał ?) szanse.
Sądze ze o kursie zblizonym do 1,0 nalezy juz mowic w czasie przeszłym a za tydzien - dwa wszystko co bedzie ponizej 1,6 bedzie bardzo łakomym kąskiem a ci szczesliwcy, ktorzy to łykną powinni dobroczynców po rękach
Przyznaje sie do błędu w ocenie zachowania kursu. Czasem tak mi sie zdarza. Nie sadzilem jednak ze spadnie tak nisko, ale neie ma tego złego - dokupilem co nieco i poczekam 3 - 4 tygodnie. Jesli nie urosnie to opyle i bede stratny na prowizji. Jesli spadnie ponizej 0,90 dokupie pare tysiaczków a jesli zacznie rosnąć to pomysle nad sporzedazą ale to bedzie zalezało w jakim stylu bedzie rosło, pod co i ewentualnie po jakich komunikatach. A że urosnie to wiecej niz prawdopodobne. Pytanie tylko kiedy ? Tak czy inaczej nie widze tego żle.