Są forumowicze, którzy te wykresy oglądają. Nie jesteś sam. To jest otwarte forum więc każdy może pisać co chce, pod warunkiem, że nie łamie Regulaminu Forum Bankier.pl. Po co tu zaglądasz jak Ci się nie podoba. Chciałeś Kwaśnemu powiedzieć, że nie chce ci się w to wchodzić? OK, teraz już wiem. Dzięki. Specjalnie dla takich jak ty posty są wyraźnie oznaczone, nicka nie zmieniam więc łatwo je ominąć. Chyba jasne? Tradycyjnie zobaczymy.
Kwasny sorry za zmiane tematu,ale czy moglbys kiedys odniesc sie wykresem do spolki JHM?widze ze poszedles dalej bo tu wykresami sie dzielisz,na Trakcji jak bylem wczesniej tego nie bylo,takze szacun,Dzieki i pozdro
Jaka, tobie człowieku, formacja się nie sprawdziła? My tu zajmujemy się falami Elliotta i wszystko na razie idzie jak po sznurku. Co dalej? Tradycyjnie zobaczymy.
Oj przeciez to teoria i to ucza poczatkujacych zeby sterowac tlumem bo jak kazdy sie tego nauczy to rynek bedzie idealnie sterowalny a duzi to wykorzystuja. Wygrywa ten ktory lamie zasady. Pozdro
Skoro juz taką erudycją Pan tryska, proszę znak interpunkcyjny postawić w miejscu dla niego odpowiednim, tj. przed słowem "człowieku", a nie wcześniej, jak Pan to popełnił. Co do merytoryki - nie mam wiedzy, by stawać z Panem w szranki. Jam jest li inwestor długoterminowy.
O dobry wujek się pojawił po korekcie i sieje pesymizmem, przy 11 pln siał optymizmem. Dobry prognostyk do zajęcia pozycji dla myślących. I jeszcze jedno podstawowe pytanie mądralo :czy kurs akcji może rozjechać się z kontraktami ? I magiczna liczba dla kontraktów 10,15 pln. Teraz szukacie głupszych od siebie ? Już ich chyba brak.
do Kwaśny: Jeszcze nic nie jest przesądzone; choć jesteśmy w kluczowym miejscu. Z jednej strony zachęca pozytywny test linii szyi ORGR, z drugiej mamy istotny opór w okolicach 3150. https://invst.ly/4biyo
Tak, wydaje się, że to poprawna analiza i w najbliższym czasie należy spodziewać się wzrostu tej branży. Mimo wszystko, w mojej opinii na wykresie kursu ENG fala Cw(2) jeszcze nie zakończyła się - https://invst.ly/4blic . Okolice poziomu F3 są w dalszym ciągu bardzo prawdopodobne. Tradycyjnie zobaczymy.
Kurde kwasny. Przecież tak mozesz do usrnej smierci kreski stawiac , przeciez kiedys spadnie!Gdybym sie tym sugerował to bym liczyl straty. O co chodzi?pzdr