Ciekawe przy jakim kursie zaczeli by sami skupywać akcje? Nie ma zbytnio od kogo skupywać, pare tysięcy i kurs idzie o xx% do góry, Spółka ma duży potencjał, jeżeli jeszcze będzie spadać to będzie trzeba zacząć trochę uśredniać.
ja proponuje to : https://www.knf.gov.pl/dla_rynku/naruszenia_rozporzadzenia_596/naruszenia_rozporzadzenia_596.html trzeba walczyć o swoje !! jest dobra zmiana -namawiam!!
Na jakiej podstawie chcialbys donos pisac? Jak masz wolne 50000zl to sam mozesz podciagnac kurs do 3 zl, jest nowe minimum, ja dzisiaj usrednilem, do przyszlego roku daje im czas
1 Jaki donos ? jak okradają ciebie i twoją rodzinę to idziesz na policję i składasz donos .! czy zawiadomienie 2.sprawdzemie w prosty sposób z 5 lat kupno sprzedaż z których rachunków poszło najwięcej zleceń i ich zestawienie. 3.spółka steruje przekazywaniem informacji w zależności od nastroju . ( np. sprawa w sądzie jest od kilku lat informacje raz są przekazywane na bieżąco raz nie) 3. i wiele innych 4 jeżeli chodzi o kupno to kupuje się wtedy kiedy to się uzna za stosowne
Jak by chcieli to doprowadzili by do jeszcze wiekszych spadkow. Glowna przyczyna braku wzrpstu jest brak zainteresowania rynku, obroty pozostaja niskie, akcje zachowuja sie jak by ich nikt nie chcial sprzedac, jedynie ci co potrzebuja troche gorowki.
Ciekawi mnie kto prawir codziennie wystawia zlecenia po 1 akcji ? Ktos chce sprawic aby wykres miesieczny lepiej wygladal ? Ludzie zaczynaja nudzic sie ta spolka, traca cierpliwosc i zaczynaja sprzedawac. Wiekszosc obecnych posiadaczy akcji kupowala zapewne w okolicach 3zl.
kiedyś w telekonferencji powiedziałem Rozłuckiemu że kieruje złodziejską szajką a teraz ma zostać szefem Kluza Jak chłop miał 20 kilka lat to miał już kilka milionów na oficjalu.Gdzie i jak zarobił to ja nie wiem może wygrał w kasynie jak Piskorski
Na razie malo chetnych do sprzedazy, do kupna zreszta tez. Przydalo by sie jakiekolwiek info to moze by sie troche ruszylo w ktoras strone. Kurs pomalu sie osuwa. Moze po walnym jakie informacje beda. Chociazby o uprawomocnieniu sie wyrokow. Jak jest pozew przeciwko spolce to od razu informuja.
Jak się uwala kurs i ponosi koszty to nie na chwilę, tylko po to żeby przytrzymać i wyzbierać ile się da. Nie wiem kto sprzedaje, a kto kupuje. Tak samo nie wiedziałem jak było po 3 zł i jak będzie po 10 (śmiech) - bo może być i 20 zł(jeszcze głośniejszy śmiech), też nie będę wiedział. ps. chyba że podadzą IP - czy cóś takiego, komputera, który tu ustawia zlecenia i gra.
Jak będą chętni do sprzedaży po takich cenach to jeszcze spadnie, jeżeli nie będziecie sprzedawać, a kupować to wzrośnie. Od paru tygodni ruch na akcjach jest brdzo mały. Przydała by się jakaś pozytywna informacja.
Problem w tym, że to firma rodzinna, i że po rozwodzie spory pakiet akcji dostała żona, i kurs jest uwalany, żeby za dużo nie nie zarobiła na sprzedaży a ona sukcesywnie wyprzedaje.
Czyli do chwili kiedy ona nie sprzeda wszystkiego, kurs będzie w d.... :)
Po co ma sprzedawać jak koniecznie chciała akcje zamiast pieniędzy (ugoda). Nie powiesz mi, że chciała te akcje po to, żeby je za chwile sprzedać i zaniżyć kurs. Pani arbara posiada już 762 500 akcji, po co jej kolejne jak by chciała sprzedać? To raczej Pan Andrzej uwala kurs bo ma poniżej 5% żeby obkupić się w akcje.
Jakoś coraz więcej ludzi na forum, jeszcze trochę spadnie to zainteresowanie jeszcze bardziej się zwiększy. Jak bym miał więcej mamony to w tej cenie brałbym każdą ilość, ale nie wiadomo jak dłógo na tych poziomach jeszcze zostanie.Może miesiąc może do przyszłego roku.
Rozwodu chyba nie ma http://biznes.pap.pl/espi/pl/reports/view/2,260469 , chyba że trwa od 2014 roku, optymalizacja podatkowa? Czy przeniesienie majątku z obawy przed fiskusem ? Dlaczego wtedy od razu też me przeniósł całości ?