Jakie macie pomysly , jaki powod.Moze kapitalizacja nie jest tu przypadkiem i oglasza chec przejscia na glowny parkiet .Inaczej mysle ze Trigon tu by sie nie pakowal .Moze tez emisja po DOBREJ cenie ;) ??? Wy co myslicie ???
Inwestuje sie na dluzej a na krotko sie gra wiec nie wiem czemu marudzisz .... wracajac do tematu tylko ja obstawiam ze pojawia sie jakies dodatkowe uchwaly dolaczone do walnego.Tylko ja tu tak mysle ??? Ma ktos jeszcze akcje czy wszyscy oddali ze taka tu cisza ???
w pon info o zakończeniu 1 etapu badań !!!!! powinno być a nie ma...i może nie być wiesz o czym piszę?, walne ma w tym momencie drugorzędne znaczenie znając jednak specyfikę banana pewnie pojawi się opcja dodruku:)(b. prawdopodobne) p.s ten papier wzrósł już ponad 500%:))
nie przejmuje sie tym bo nikt juz prawie go nie ma ;) .A co do badan nie ma co straszyc .Tu i tak co ma byc to bedzie .A jesli nie bylo by podstaw nie bylo by tu takich wzrostow i fundu.Info sie pojawi jak przyjdzie pora.Poza tym uwazam ze i tak nie jest drogo .Mamy kapitalizacje kolo 50 baniek z samej ceny nominalnej i dofinansowania jaka powinna byc ???? Inna tez kwestia ze weszlismy na nc przez inna spolke .To nie start up dlatego i tak dobieram jak spada mocniej . Ciezko o ciekawsza spolke z perspektywami znajaca swoj biznes i dajaca mozliwosc zarobienia jedna umowa duzych pieniedzy.A tu mamy globalna firme znajaca sie na tym co robia wiedzaca jak zarobic duze pieniadze a nie drobne.Kazdy inwestuje jak uwaza :)
Gdzie jest informacja że dzisiaj (czyli poniedziałek) ma pojawić się informacja zwiazana z realizacją umowy.
Napisane jest wyraźnie że po dwóch miesiącach od daty podpisania umowy.
Czyli jutro tj. wtorek
Dnia 2017-06-05 o godz. 22:48 ~Mikołaj napisał(a): > Gdzie jest informacja że dzisiaj (czyli poniedziałek) ma pojawić się informacja zwiazana z realizacją umowy. > > Napisane jest wyraźnie że po dwóch miesiącach od daty podpisania umowy. > > Czyli jutro tj. wtorek
Dnia 2017-06-06 o godz. 05:30 ~AA napisał(a): > Dnia 2017-06-05 o godz. 22:48 ~Mikołaj napisał(a): > > Gdzie jest informacja że dzisiaj (czyli poniedziałek) ma pojawić się informacja zwiazana z realizacją umowy. > > > Napisane jest wyraźnie że po dwóch miesiącach od daty podpisania umowy. > > > Czyli jutro tj. wtorek > > https://www.bankier.pl/wiadomosc/GLG-PHARMA-S-A-Zawarcie-istotnej-umowy-w-zakresie-realizacji-Projektu-TNBC-7509898.html
fakt dzisiaj przypada dzień podania wiadomości,pomyliły mi sie dni co nie zmienia faktu że ...maja cały dzień i zobaczymy co z tego będzie
Dnia 2017-06-06 o godz. 05:33 ~AA napisał(a): > > Dnia 2017-06-06 o godz. 05:30 ~AA napisał(a): > > Dnia 2017-06-05 o godz. 22:48 ~Mikołaj napisał(a): > > > Gdzie jest informacja że dzisiaj (czyli poniedziałek) ma pojawić się informacja zwiazana z realizacją umowy. > > > > Napisane jest wyraźnie że po dwóch miesiącach od daty podpisania umowy. > > > > Czyli jutro tj. wtorek > > > > https://www.bankier.pl/wiadomosc/GLG-PHARMA-S-A-Zawarcie-istotnej-umowy-w-zakresie-realizacji-Projektu-TNBC-7509898.html > > fakt dzisiaj przypada dzień podania wiadomości,pomyliły mi sie dni co nie zmienia faktu że ...maja cały dzień i zobaczymy co z tego będzie
> > fakt dzisiaj przypada dzień podania wiadomości,pomyliły mi sie dni co nie zmienia faktu że ...maja cały dzień i zobaczymy co z tego będzie > > Jakiej wiadomości ?
Raport Instytut ma przekazać spółce, a nie do ogólnej wiadomości. Zgodnie z umową ma to nastąpić dzisiaj.
zgadzam się z Tobą Sympatyk - przekazać wyniki zleceniodawcy, Ten musi je wziąć do ręki, sprawdzić, rozliczyć.....i wtedy opublikować. Nie podaje się do publiki nie sprawdzonych nowinek, cierpliwości panowie