• zarzad dobiera akcje Autor: ~inwestor [37.47.175.*]
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/27546330,elemental-holding-sa-31-2017-otrzymanie-od-osob-pelniacych-obowiazki-zarzadcze-w-elemental-holding-s-a-notyfikacji-o-transakcji-w-trybie-art-19-ust-1-rozporzadzenia-mar

też mnie już ch.... bierze na tą akcję od przeszło dwóch lat na niej siedzę ale uczony doświadczeniem cierpliwym trzeba być. Wychodzi na to że coś się będzie działo bo sprężyna się naciąga.

pozdrawiam wytrwałych którzy myślę ze powinni być w jakimś nie długim czasie nagrodzeni.

P.S. to że nie kupili niemców to nie jest zły komunikat znaczy ze zarząd myśli i nie chce przepłacać.
  • Re: zarzad dobiera akcje Autor: ~dusza [37.47.133.*]
    Twój optymizm może i krzepiący ale zachowanie państwa Jarskich daje dużo do myślenia. W niedalekiej przeszłości kupili po 100 tyś akcji w cenie 3,65 po to by za niewiele dni sprzedać po 500 tyś akcji w cenie 3,70. Po tych transakcjach spółka nie rośnie mimo dobrych wiadomości typu Litwa, czy raport kwartalny. Dzisiaj już po kilkunastu minutach od zjazdu kursu na 3,37 państwo Jarscy ogłaszają zakup po 3,45 po 50 tyś akcji. Chyba za grube  są te nici którymi to szyją i ktoś im w tym pomaga, takie jest moje wrażenie. Karkosikowi do tyłka się dobierają za Krezusa i czuje się bardzo obrażony. Niestety manipulacje są na porządku dziennym i my "mali" kierując się logiką, wskaźnikami, przyszłością spółki nigdy nie zgadniemy co się wydarzy i od czego kurs spółki będzie zależał. Spekulacja - spekulacją , ale i w tym powinien być zachowany umiar. Osobiście wybierając tą spółkę sądziłem, że jest od tego wolna, choćby po tym jak zebrała laury doskonale rozwijającej się spółki giełdowej pod wspaniałym kierownictwem państwa Jarskich. Przy takiej atmosferze na giełdzie warszawskiej czas się powoli zwijać i co mądrzejsi już zaczynają spółki z giełdy wycofywać. Może ten niski kurs idący wbrew wynikom przyszłościowym spółki jest po to , by wykup w wezwaniu  zgodnie z przepisami też był tani!!!
  • Re: zarzad dobiera akcje Autor: ~greg [85.115.33.*]
    Mi juz od dluzszego czasu smierdzi tu wykupem.
  • Re: zarzad dobiera akcje Autor: ~ssdssd [83.5.241.*]
    Tu może być wezwanie po absurdalnie niskiej cenie a nie przymusowy wykup.
    Proponuje poczytanie o "squeeze out" a nie wypisywanie durnot bo siejecie panikę i tyle.

Kto tu przy wezwaniu odda akcje za bezcen. Mnie mogą pocałować w trąbę i tyle. A do przymusowego to do us...ranej smierci nie zbiorą z rynku tych 95%
  • Re: zarzad dobiera akcje Autor: ~absolut [37.47.29.*]
    Dwa lata temu tez kupilem paredziesiat tysiecy akcji, dokupujac pozniej przy zjazdach ale na chwile obecna tylko czekam na lepszy kurs - szkoda, ze poki co zaliczylismy dzisiaj dno niemalze takie samo jak przy ogloszeniu Brexitu rok temu w czerwcu gdzie cala praktycznie gielda od tego dna sie odbila z nawiazka. Niestety brak zainteresowania spolka spycha ja na coraz nizsze poziomy.
  • Re: zarzad dobiera akcje Autor: ~Janky [83.3.40.*]
    Te 500 tys akcji to nie sprzedali w rynek tylko do swojego FIZu . prześledź komunikaty MAR. Reasumując cały czas dokupuja ...
  • Re: zarzad dobiera akcje Autor: ~Atris [83.3.40.*]
    No dokładnie. To samo miałem pisać ... oni a dokładnie prezes cały czas dokupuje. Inna kwestia ze jak ktoś duży nie bedzie kupował a ktoś duży sprzedawał to i tak i tak poleci. Taka mamy giełdę po reformie OFE
  • Re: zarzad dobiera akcje Autor: ~sega [31.179.114.*]
    To mocno smierdzi , idzie wieksza gra duzym wrecz zalezy na zwalaniu kursu patrz zamkniecie.Niestety nikt nas malych o droge nie pyta he he.Oby to nie było jak mówicie wezwanie bo nas wydoją czytaj wydymaja bez mydła.JADE NA RYBY ODREAGOWAC
  • Re: zarzad dobiera akcje Autor: ~Adwersarz [83.29.32.*]
    Zawsze tak piszą, kiedy próbują tanio kupić. Zapewne jest to ostatni moment, by nabrać choć trochę po niskiej cenie. Przetwórstwo śmieci ma sporą perspektywę, a Elemental dobrze sobie z tym radzi i wiedzą gdzie inwestować!!!
  • Re: zarzad dobiera akcje Autor: ~Nixx [37.47.34.*]
    Znowu prezio dokupił za 150 klocków i znowu kurs w miejscu.co za pochlast tak podaje.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [92.69.215.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: zarzad dobiera akcje Autor: ~greg [85.115.33.*]
    Kto to tak tym sypie?
[x]
ELEMENTAL 0,00% 2,42 2020-12-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.